Ugrás a tartalomra

Újabb részletek derültek ki a 16 éves fiú haláláról: csak a lányokat akarta védeni...

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. október 15. kedd 11:27
Arról is érkeztek információk, hogy mivel szúrhatták meg a 16 éves fiút, akinek az életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Ahogy arról lapunk az elsők között beszámolt, szombat éjjel egy miskolci szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően megszúrtak egy 16 éves arnóti fiút. A gyanúsított egy 20 éves, vattai férfi.

Az elsődleges információk még nem bővelkedtek a részletekben. Nem derült ki például, hogy miért alakult ki vita a felek között.

A TV2 Tények azonban kiderítette, hogy az áldozat a barátaival szülinapot ünnepelt, ezért kibérelték a Miskolc belvárosi szórakozóhelyet. Ide állított be hívatlanul a késelő a barátjával, miután kintről meghallották a zenét.

Ezután zaklatták a bulizó lányokat, ami miatt vita robbant ki. A férfi ellopott bentről egy tortavágó kést, amit elrejtett magánál, végül az utcán szúrta meg vele a fiút.

A fiatalt a késelő hátba szúrta, már a kiérkező mentők sem menthették meg az életét.

A rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a beismerő vallomást tett elkövetőt őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására is.

A férfi akár 8 évet is kaphat információik szerint.

Az arnóti áldozatot a falu gyászolja, az egész családja összetört a tragédia miatt – tudósított a TV2 Tények.

(A külső képen a gyilkosság helyszíne)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!