Ugrás a tartalomra

Újabb útfejlesztés kezdődik

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 13. kedd 14:15
Újabb összekötő út épül Miskolcon, ezúttal a Mechatronikai Ipari Parkban.

A Miskolc Déli Technológiai Parkban múlt héten kezdődött összekötő út építése után újabb útfejlesztést hajt végre ezúttal a Mechatronikai Ipari Parkban a Miskolc Holding Zrt. a Területi Operatív Program keretében - tájékoztatta lapunkat a városháza.

Közleményükben azt írják, a terület az elmúlt időszakban a betelepülő vállalkozások miatt nagy fejlődésen ment keresztül, melynek során a helyszínen két új beruházás és egy bővítés kivitelezési munkái is megkezdődtek.

- A jelenleg futó és a várható jövőbeli beruházások kiszolgálásához nélkülözhetetlen az ipari park infrastrukturális fejlesztése. Ennek érdekében megkezdődik egy összekötő út megépítése, amely a jelenlegi főbejáratot köti össze a Repülőtéri út irányából elérhető bejárattal - tudatják.

A projekt keretében egy 380 méter hosszú, egyirányú aszfaltozott utat alakítanak ki, buszmegállóval.

A fejlesztés célja, hogy hozzájáruljon az ipari parkban a közlekedési infrastruktúra fejlesztéséhez, ezáltal a közösségi közlekedés működése is hatékonyabbá válhat.

Az út létesítésével teljeskörűvé válik a terület közúton történő körbejárhatósága, ezáltal minden befektetésre alkalmas ingatlan aszfaltburkolatú kapcsolattal fog rendelkezni.

A beruházás várhatóan 2023. első félévében elkészül.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!