Ugrás a tartalomra

Újra használatba vehető az uszoda

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 28. péntek 18:54
A lakossági úszóvendégek számára jó hír, hogy szeptember 5-től, meghatározott nyitvatartási időben (hétköznap 6.00-15.00, szombaton és vasárnap 8.00-16.00 óra között) már ők is igénybe vehetik az uszodát. Kivételt jelent, ha a létesítményben éppen sportrendezvényt (úszóversenyt, vízilabda mérkőzést) tartanak.

A miskolci Kemény Dénes Városi Sportuszoda (KDSU) működtetése az elmúlt hónapokban a fokozott biztonságon, a koronavírus- járvány terjedésének megakadályozásán alapult. A létesítményt üzemeltető Miskolci Sportcentrum Kft. -vel szerződéses viszonyban álló egyesületek sportolói május közepétől szervezett keretek között, a szigorú megelőző intézkedések betartásával végezhették az edzéseiket.

Az uszoda használatának feltétele, hogy belépéskor, a pénztárnál testhőmérséklet mérésen kell átesni, valamint - a Covid-19 jelenléte miatt – az esetleges kontakt-kutatás sikerének érdekében, egy „nyilatkozat” teljeskörű kitöltése is szükséges.
 
Fontos információ, hogy a lakosság felé történő újra nyitás kizárólag az uszodára vonatkozik, a szauna, a szolárium és a fitnesz-terem nem áll a nagyközönség rendelkezésére.

A vízkezelési technológia előírások szerinti működtetése továbbra is garanciát jelent a fertőzésveszély kiküszöbölésére. A szűk, zárt belső helyiségek (öltözők, zuhanyzók, folyosók) folyamatos fertőtlenítése mellett azonban feltétlenül szükség van az érvényben levő egészségügyi előírások (1,5 méteres távolság, kézfertőtlenítés)  maximális betartására is.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!