Ugrás a tartalomra

Újra nyert az MVLC az Eger ellen

Kujan István
Utoljára módosítva
2022. április 10. vasárnap 12:20
A szombati eredmény azt is jelenti, hogy a párharc kimenetele az utolsó, ötödik mérkőzésen dől csak el.
Juhász Ákos képgalériája

Továbbra is Vismeg Zsombor nélkül kellett felvennie a kesztyűt az MVLC-nek az Eger ellen. A mérkőzés elején kapott két gólra Krasznai válaszolt több ízben is, így már az első negyedtől vezettek a hazaiak. Minden negyedre jutott négy-négy miskolci találat, magabiztosnak tűnt az előny, az utolsó játékrészben azonban egyetlen gólra zárkózott fel az ellenfél. Nagy küzdelem volt a vízben, feszült találkozót játszottak a felek, de végül győzött a hazai csapat, 13-12 lett a vége.

Ez azt is jelenti, hogy az ötödik mérkőzésre marad a párharc eldöntése. Ezt szerdán játsszák le a felek Egerben (a pontos időpont még nem ismert) - a győztes vívhat meg majd a 9. helyért a Kaposvárral, míg a párharc vesztese az UVSE ellen mérkőzhet a 11. helyezésért.

Biros Péter, a vendégek vezetőedzője gratulált a Miskolcnak, majd tömören annyit mondott: ma jól pólóztak, folytatás szerdán.

Vidumanszki László, az MVLC vezetőedzője azt mondta, hamarabb is megnyerhették volna a meccset, de két-három szituációból nem jól jöttek ki, így magukra húztak az egrieket. Várják ők is a szerdai csatát.

Olvasnivaló