Ugrás a tartalomra

Újra szabadon szurkolhatunk

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. március 05. szombat 10:09
Hétfőtől megszűnnek a sportrendezvényekre vonatkozó korlátozások is, azaz például a DVTK mérkőzései védettségi igazolvány nélkül látogathatók lesznek, és a zárt terekre vonatkozó maszkviselési kötelezettséget is eltörlik - tájékoztatott honlapján a diósgyőri klub.

Mint arról a minap.hu is beszámolt csütörtökön, hétfőtől megszűnik a maszkviselési kötelezettség a közösségi közlekedésben, az üzletekben, a bevásárlóközpontokban, a postákon, az ügyfélszolgálatokon, a színházakban, a mozikban, a múzeumokban, valamint a vendéglátó egységek dolgozóinak sem kell maszkot viselniük munkájuk során. Kivezetik a védettségi igazolványok használatára vonatkozó szabályokat is.

A sportrendezvényeken szintén változások lesznek hétfőtől: akkortól újra védettségi igazolvány nélkül mehetünk meccsekre, és maszkot sem kell viselni - az erről szóló kormányrendelet pénteken jelent meg a Magyar Közlönyben. A sportesemények mellett ez természetesen vonatkozik a kulturális rendezvényekre, zenés-táncos rendezvényre, az ötszáz főnél nagyobb szabadtéri rendezvényekre sem.

- A vasárnap este 18 órakor kezdődő DVTK Jegesmedvék - FTC-Telekom és a 20 órakor startoló DVTK - ETO FC mérkőzés lesz az utolsó, aminek a látogatása védettségi igazolványhoz kötött. A jövő szerdai NYSFC - DVTK mérkőzésre már minden vendégjegy elfogyott, de az aznap esti DVTK - UNI Győr MÉLY-ÚT női kosárlabda, és a március 13-án, vasárnap este megrendezendő DVTK - Békéscsaba 1912 Előre találkozók már korlátozások nélkül látogathatók - írta meg a dvtk.eu.

További hírek

Olvasnivaló