Ugrás a tartalomra

Újra szól a Basszus(kulcs)

Kujan István
Utoljára módosítva
2024. február 11. vasárnap 12:02
Minden, ami Miskolc a zenében – lehetne a mottója a Miskolc Televízió újrainduló zenei magazinjának, a Basszuskulcsnak.
Fotók: Osztie Tibor

Bő másfél éves kihagyást követően tér vissza a képernyőkre a magazinműsor, a célok azonban változatlanok: felmutatni a helyi értékeinket, beszámolni a miskolci együttesek, zenészek, DJ-k aktuális megjelenéseiről. De a pezsgő koncert- és fesztiválélet is kamerát és mikrofont kíván, nézőinket igyekszünk minél több ilyen élménnyel megörvendeztetni.

A havonta jelentkező Basszuskulcs első adása egy nem mindennapi pillanatot örökít meg: idén ünnepli fennállása ötvenedik évfordulóját az Edda, az egykori Boci Bárban, mai nevén: Rockwell klubban léptek fel szombaton. Egyszeri és megismételhetetlen pillanat, mi pedig ott voltunk, és interjúkkal készülünk az adásban.

„Rezidenciánkon”, a pompás pubhangulatú Grizzlyben a HoldEső tagjaival beszélgettünk, akik egy frissen elkészült koncertklipet is hoztak magukkal – ezt korábban sehol másutt nem lehetett még látni. Premier a Basszuskulcsban! Végül a Kocsonyafesztiválra gyúró Paddy and the Rats is beszél nekünk arról, hogyan állnak az új lemezzel. Tartsanak velünk, start hétfőn, a Híradó után, 18:25-től.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!