Ugrás a tartalomra

Ünnepi hangulat vár mindenkit a huszadik Avasi Kvaterkán

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 22. kedd 09:47
Bőven lesz mit ünnepelni november 26-án, szombaton az idei év utolsó Avasi Kvaterkáján.

Fények, ízek, ölelések és melegség járja át az Avasi Bortanya környékét a huszadik kvaterkán, ami az adventi várakozás jegyében telik majd.

Forralt és nem forralt borokkal, krampampulival, gönci pálinkával, Károly bácsi karácsonyi süteményeivel és pogácsáival, sült gesztenyével, az abaújszántói Forró Kutya BBQ jóvoltából barbecue udvarral, a közkedvelt kvaterka válassz-szendvicsekkel, zsíros kenyérrel és hurka-kolbásszal készülnek harapnivaló fronton a szervezők.

Az est fő attrakcióit, vagyis a borokat a Parajos Pincészet, az Angyal Borászat, a Kreinbacher Birtok, a Cardium Borászat, az Oroszlános Borbirtok, a Szűcs Pincészet, a Zsadányi Pincészet, a Gonda Pince, a Csóbor Pincészet, a Németh János Pincészet, a Maul Zsolt Pincészete, a Gróf Buttler Borászat, a Breitenbach Pince és a Gál Szőlőbirtok és Pincészet tolmácsolásában élvezhetjük. De természetesen továbbra is itt lesznek a város borai Áts Károly Pincészetéből, Vincze Béla borászatából és a Palkó Boroktól.

Barátságos karácsonyi fényekbe borul a Bortanya és a Polgármester Pince, krampampulis utcaparty, szabadtéri tűzkosarak, puha pokrócok, lélekmelengető versek és slam poetry, no meg zene és tánc gondoskodik a forró hangulatról, hogy egy cseppet se fázzunk. 20 órától a La Barriere Manouche koncertjére rophatjuk, 21 órától pedig Dj Sebastian ritmusaival mozgathatjuk át magunkat.

A találkozás és az új ismeretségek öröme vár a Találka Partyn 21 órától egészen hajnal 2-ig, ahol egy hamisítatlan retró diszkóban hág majd tetőfokára a buli.

A rendezvény ingyenesen látogatható.

További részletek az Avasi Kvaterka Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/avasikvaterka)

Az eseményt az Avalon Fleet és Miskolc önkormányzata támogatja.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!