Ugrás a tartalomra

Üzemzavar a Diósgyőr városrészben

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 15. hétfő 16:02
A mai nap folyamán összetett ivóvízhálózatot érintő többszörös csőtörés történt, mely a Lilla utca, a Budai Nagy Antal utca, a Lányi Ernő utca, a Fazola Henrik utca, a Kacsóh Pongrác utca, a Gózon Lajos utca (DIGÉP delta). A hibaelhárítás több napig tart majd  - tájékoztatta szerkesztőségünket a MIVÍZ Kft.
Fotó: portfolio.hu

A hiba elhárítását a MIVÍZ munkatársai nagy erőkkel megkezdték, a szolgáltatás helyreállítása sajnos több napot is igénybe vehet. Addig is arra kéri a városrészben lakókat, hogy figyeljék az utcákat járó lajtos kocsikat, melyekről ezen idő alatt ivóvizet tudnak vételezni. A MIVIZ Kft. egyúttal az érintett lakosság türelmét és megértését is kéri, mert a Diósgyőrt érintő hibával egy időben a Martinkertváros területét érintő, szintén nagymértékű üzemzavar is előállt, így a lajtos kocsik a város két nagy területét kell, hogy ellássák.

A munkák velejárója lehet a visszanyitást követő, esetlegesen előforduló, átmeneti vízzavarosodás, mely a kifolyók megnyitását követően megszűnik - hívják fel a figyelmet. A munkálatok zajjal is járhatnak, ezért is megértésüket és szíves türelmüket kéri a MIVÍZ Kft.

A cég arra kéri az autósokat és a gyalogosokat is, hogy az érintett területeken fokozott figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!