Ugrás a tartalomra

Valószínűleg Miskolcra indult el az eltűnt szegedi jogász

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 11. szerda 09:44
A barátnője szerint a Miskolc Plázában használta a bankkártyáját utoljára.

Eltűnt, ezért a rendőrség is keresi dr. Tombácz Ákos Ferencet – írta hétfő este a Police.hu. A 29 éves férfi hétfőn korán reggel elhagyta budapesti lakhelyét, azóta senki nem tudja, hol van, életjelt sem adott magáról.

A férfi barátnője szerdán hajnalban tett közzé egy bejegyzést az Új Miskolcon Láttam facebook csoportban, amelyben azt írja, Tombácz Ákos a Miskolc Plázában használta a bankkártyaját utoljára.

A férfi nagyjából 195 centi magas, normál testalkatú. A haja és szeme is barna színű. Eltűnésekor sötétkék dzsekit, sötétkék vászon nadrágot, barna bőrcipőt és kék-zöld hátizsákot viselt. A LinkedIn-profilja alapján Bohács Zsolt volt fideszes képviselő ügyvédi irodájában dolgozik. Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-oldal szerint délelőtt felszállt a Budapest–Szeged-vonatra, de arról nincs információ, hogy megérkezett-e Szegedre.

Tombácz Ákos

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon. Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!