Ugrás a tartalomra

Bezár az MVK ügyfélszolgálata, meghosszabbodnak a határidők

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 24. kedd 15:42
Ideiglenesen változik az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda elérhetősége és ügyrendje.

Március 26-án, csütörtöktől az ügyfelek és munkatársak egészségének megóvása, a koronavírus terjedésének megelőzése, megfékezése érdekében átmenetileg bezár az MVK Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája. A zárvatartás ideje alatt az Ügyfélszolgálati Iroda telefonos elérhetősége változik, a megszokott vezetékes telefon helyett a +36-30-465-6822-es mobilszámon érhető el munkanapokon (hétfőn, kedden és csütörtökön 08:00-15:30, szerdán 08:00-17:30 és pénteken 08:00-13:30 között). Az iroda@mvkzrt.hu és az ugyfelszolgalat@mvkzrt.hu e-mail címeken továbbra is elérhető az ügyfélszolgálat.

Meghosszabbodnak a határidők

Minden fizetési és ügyintézési határidő meghosszabbodik, valamennyit az Ügyfélszolgálati Iroda újranyitásától kell számolni. Például üzletszabályzat értelmében a 7.500 Ft helyszíni bírság az esemény napjától számított 8 naptári napon belül fizethető be az Ügyfélszolgálati Irodában (amennyiben ezen határidőig nem történik meg a 7.500 Ft-os helyszíni bírság megfizetése, a bírság 15.000 Ft-ra emelkedik). Az iroda bezárása miatt a 8 naptári napot az iroda újranyitásától kell majd számolni. A helyszíni bírság és a pótdíj befizetésére az MVK Zrt. az átutalásos fizetési módot ajánlja, kérik a számlaszám és a részletek pontosítása érdekében egyeztessenek az Ügyfélszolgálati Irodával.

Talált tárgyak kezelése

Az MVK Zrt. az elvesztett okmányokat azonnal visszaküldi a kiállító szervnek, a többi talált tárgy esetében a három hónapos megőrzési idő is az iroda újranyitásától kezdődik. A talált tárgyak személyes átvételére az Ügyfélszolgálati Iroda újranyitása után biztosítunk lehetőséget.

A diósgyőri jegy-és bérletpénztár határozatlan ideig zárva tart

A veszélyhelyzeti rendelkezésekre tekintettel az Ady Endre Művelődési Ház március 16-tól határozatlan ideig zárva tart, ezért az épületben található a bérletpénztár sem üzemel.

A két legközelebbi jegy-és bérletpénztár:

  • Felső-Majláthon a Bagolyvárban található, nyitva tartása ITT olvasható 
  • az Újgyőri főtéren az autóbusz pályaudvaron található, nyitva tartása ITT olvasható

További hírek

Olvasnivaló