Ugrás a tartalomra

Varázslatos úton juthatunk el a Mikuláshoz az állatkertben

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. november 29. kedd 10:53
Különleges programmal várja Mikulás alkalmából a Miskolci Állatkert a legkisebbeket. 

December 3-án szombaton és 4-én vasárnap 10 és 16 óra között egy varázslatos téli utazáson vehetnek részt a gyerekek a Miskolci Állatkertben, ahol a Mikulással is találkozhatnak. Ehhez pedig csupán négy kérdésre kell válaszolniuk. Az állatkerti séta kezdetén a résztvevő gyerekek egy névre szóló útlevelet és egy térképet kapnak a pénztárban. Az állatkertet bejárva, a meghatározott állomásokon a Manók által feltett kérdésekre helyesen válaszolva pecsétet kapnak az útlevelükbe. A séta végén, ha megszerezték mind a négy pecsétet, akkor bemehetnek a Mikuláshoz, akitől megkapják a várva várt ajándékot.

A kaland feltétele egy előzetes regisztráció december 1-jéig a miskolczoo.hu-n. A megszokott belépőjegyen felül, az útlevél és a mikuláscsomag díja kétezer forint.

A szombati időpontra már nem lehet regisztrálni, a program népszerűsége okán több gyermeket a Mikulás aznap már nem tud fogadni.

A séta az állatkert területén térköves és zúzalékos erdei úton halad. A program teljesítése körülbelül egy-másfél órát vesz igénybe, és nagyjából egy kilométer hosszú. A jegypénztár 15 órakor zár, az állatkert 16 óráig van nyitva, ezt kérik, vegyék figyelembe a programon való részvétel során.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!