Ugrás a tartalomra

Varázslatos versenytáncgála, az ünnep jegyében

Kujan István
Utoljára módosítva
2022. december 21. szerda 15:58
Hatodik alkalommal rendezte meg karácsonyi versenytáncgáláját a Miskolcz-Revital TSE múlt hétvégén a Művészetek Házában.
Fotók: Mocsári László

"Végre megéreztem én is az ünnep hangulatát a nagy rohanásban" - sóhajt egy nagyot a gála végén a ruhatárnál Miskolc egyik köztiszteletben álló személye, miközben a kabátjainkra várunk. És valóban, a versenyeket, fellépéseket lezárandó rendezi meg a programot a Miskolcz-Revital TSE hagyományosan december közepén, de már a karácsonyra való hangolódást is megteremtik a táncosok jelmezeikkel, a gálát percről percre átitató jókedvükkel és odaadásukkal.

A legkisebbektől a legnagyobbakig, az utánpótlás-csoportoktól a versenyzőkig mindenki megcsillogtatta tudását a színpadon a másfél órás műsor során. Az egyesület immár tizenhat éve működik sikeresen Miskolcon, hosszú évek óta a város legsikeresebb versenytáncklubjaként tartjuk őket számon - van tehát mit megmutatni, van mire büszkének lenni.

A gála egyben egy újabb eredményes év lezárása is, mondja a színpadon az est háziasszonya, az egyesület elnöke és edzője, Süttő-Tombácz Anikó, hosszan sorolva az eredményeket a táncos blokkok közötti átvezetéseknél.

A Művészetek Háza nagytermét teljesen megtöltő szülők, barátok és vendégek pedig láthatják: jó helyen, profi körülmények között készülhetnek a táncosok. A legjobb kezekben vannak, s minden adott ahhoz, hogy az edzőik által elért sikereket maguk is átélhessék.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!