Ugrás a tartalomra

A Városi Esték csapata is kitelepült a régiségvásárra

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 02. vasárnap 15:47
A Városi Esték előkészítő stábjának tagjai az október első vasárnapján megrendezett régiségvásárra is kitelepültek, hogy személyesen tájékoztathassák a rendezvény látogatóit, és meghallgathassák észrevételeiket, javaslataikat, kérdéseiket. 
városi estek információs pult
Fotók: Mocsári László

Mint arról korábban beszámoltunk, október 6-án, csütörtökön 17:00 órakor a szervezők kávéházi jellegű beszélgetésre várják azokat az érdeklődőket, akik szeretnének egy potenciális diósgyőri strand jövőjéről álmodozni – mindezt szakértők segítségével, akik vázolják a lehetőségeket, amelyek sokszor határt szabnak. Ez lesz az I. Városi Est, amelyre az első hatvan jelentkező tud regisztrálni. Jelentkezni továbbra is lehet, IDE kattintva. 

A szervezői csapat tagjai vasárnap délelőtt kitelepültek a régiségvásárra, hogy személyesen tájékoztathassák a rendezvény látogatóit, és meghallgathassák észrevételeiket, javaslataikat, kérdéseiket, segítsék a regisztrációt, illetve a korábban elindított közérzeti kérdőív kitöltését

városi estek információs pult

A Városi Est célja már abban a fázisban bevonni az állampolgárokat a közös tervezésbe, amikor még nem is biztos, hogy lesz fejlesztés az adott témában. Ráadásul a közös gondolkodást építészeti, környezet, gazdasági, stb. szakemberek segítik, hogy mindenki tisztán lásson: mik a lehetőségek. A cél, hogy az emberek ezen információk ismeretében alkossanak véleményt és kifejtsék, szerintük milyen terveknek kellene megszületniük. Első alkalommal a korábbi Diósgyőri Várfürdő lehetőségeit járják körül a résztvevők. További információk a https://tervezzukmiskolcot.hu/ olvashatóak.

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!