Ugrás a tartalomra

Verte, csicskáztatta apját

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. szeptember 10. kedd 09:14
Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen kapcsolati erőszak bűntette miatt, aki vele együtt élő 88 éves mozgáskorlátozott apját rendszeresen verte, megöléssel fenyegette, megalázta.

A vádirat szerint a vádlott egy borsodi településen lévő lakóházban együtt élt 88 éves időskorú mozgáskorlátozott apjával.

2023. májusától ittas állapotban rendszeresen szidalmazta, sértegette, megöléssel, megveréssel fenyegette. December hónapban azt mondta neki, hogy lelövi és töltetlen légpuskájával kétszer irányába lövést adott le. 

Januárban arra utasította, hogy alkoholt hozzon számára, de mivel ennek nem tett eleget, vizeletet ürített rá. Más alkalommal ágyon fekvő apjához bútordarabokat dobott, fejét, mellkasát ütlegelte, könnyebb sérüléseket okozva. Éjszakánként felköltötte, hogy ne tudjon aludni, fekhelyére üvegtörmeléket szórt, a lakás berendezési tárgyait összetörte, a helyiségeket vizeletével és székletével szándékosan beszennyezte, azt a sértettel takaríttatta fel.

Az ügyészség a távoltartás hatálya alatt álló büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést, valamint a sértettel közös lakóhelyről történő kitiltását indítványozta - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség.
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!