Ugrás a tartalomra

Villáminterjú László Evelinnel: „Hálás vagyok azért, hogy megélhettem ezt a csodát!”

Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2024. február 18. vasárnap 17:31
​​​​​​​Izgalmas nap és fantasztikus élmény volt a szombat esti dalverseny második válogatója, nagyon kellett tartanom magam, hogy ki ne fakadjon belőlem a sírás – mondta az első helyen továbbjutó László Evelin.



A miskolci születésű énekesnő 48 ponttal jutott be az elődöntőbe. – Szanditól és Lojzitól (Németh Alajos Lojzi) 10-10, Pétertől (Egri Péter) és Gyuritól (Ferenczi György) 9-9 pontot kaptam, a közönség pedig a maximális pontszámmal jutalmazott. Nagyon sok kedves értékelést, hasznos és építő jellegű véleményt kaptam útravalóként. Mikor Lojzi azt mondta, hogy „Te vagy a mi kis hercegünk, kis hercegnőnk”, akkor már én sem bírtam tovább sírás nélkül – kezdte az élménybeszámolót az énekesnő.  

Majd így folytatta: hosszú, fárasztó, izgalmas, de élményekben gazdag nap volt, kicsit izgultam is, de most rendkívül boldog vagyok. Ez a verseny már eddig is nagyon sokat adott nekem. Jó érzés, hogy a produkciónk mindenkit megérintett, és hogy úgy tudtam átadni a dalt, ahogy szerettem volna. A táncbetét pedig fantasztikusan gyönyörű és megható volt. Hálás vagyok azért, hogy megélhettem ezt a csodát, és kíváncsian várom a crossover fordulót.

Abban a menetben rock verzióban hallhatja majd a Legényest a közönség, amelynek kifejezetten örül az énekesnő. Mint mondta, már több stílusban is kipróbálták a számot, és úgy gondolja, hogy a rock volt az, amelyben leginkább kinyílt mind a dal, mind pedig a hangja. – Szerintem meg fogjuk tudni úgy oldani, hogy megmaradjon a dal méltósága, a szöveg pedig jól harmonizáljon a zenével, és hogy ne legyen túlságon zúzós, de keményebb legyen, mint az eredeti verziója.

László Evelin a Legényest új zenekarával adta elő a Dal 2024 versenyében szombaton este.  A banda tagjai: Pálinkás Ákos dob, Kálmánchelyi Levente gitár, Porvay György László basszusgitár, Wandraschek Bence zongora.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!