Ugrás a tartalomra

A zuhanytálca minden zuhanyzás alapja!

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 14. kedd 12:36
Talán azt hiszed, hogy mindegy, milyen felületen állsz, amikor zuhanyozni készülsz, ugyanakkor fontos tudnod, hogy egy kopott, törött zuhanytálca megannyi veszélyt rejt a számodra, ha pedig kényelmetlen az aktuális darab, akkor az a legélvezetesebb zuhanyzási élményt is haza tudja vágni.

Éppen ezért fontos, hogy ha a legkisebb mértékben is elégedetlen vagy a jelenlegi zuhanytálcáddal, akkor mindenképpen lépj a tettek mezéjére, és válassz másikat! Mai cikkünkben azt járjuk körbe, hogyan érdemes újat választani és vásárolni.

Milyen zuhanytálcák közül válogathatsz?

Ha azt hiszed, hogy fél óra alatt megúszod a vásárlást, akkor inkább azt tanácsoljuk, szánd rá a megfelelő mennyiségű időt, ugyanis a SaniterLine zuhanytálcáinak kínálatát nem fogod pikk-pakk átnézni. Biztosra veheted, hogy megéri elidőzni a szebbnél szebb daraboknál, hiszen ha a vásárlás mellett döntesz, akár két évtizeden át is ezen a tálcán fogsz ácsorogni zuhanyzás közben.

Alapvetően a forma a legmegkülönbözetőbb jegyük, így elsőként azt érdemes eldönteni, hogy szögletes vagy íves darabot szeretnél a fürdőszobádban látni. Ez persze nem mehet a helyiség paramétereinek a figyelembe vétele nélkül, így a fürdőszoba mérete és elrendezése nagyban meg fogja határozni a választásodat.

Természetesen a zuhanytálcák esetében is válogathatsz az anyagok között is, így ha van preferenciád, bátran élj vele!

De ezzel még koránt sincs vége a történetnek, ugyanis a stílus még csak eztán jön!

Te milyen stílusról álmodozol?

Míg korábban inkább a funkcionalitáson volt a hangsúly, addig ma már az esztétikai megoldások és a harmonikus összhang is kifejezetten fontos! Éppen ezért, ha már megvan a zuhanytálcád formája és mérete, akkor indul csak az igazi kaland, hiszen tucatnyi szín közül fogsz tudni választani, akár a SaniterLine webáruházban is!

A bézs vagy a beige kitűnően mutat a vintage stílusú fürdőszobákban, míg a minimalizmus hívei az antracit, a szürke vagy a matt fekete mellett teszik le legtöbbször a voksukat. Szerencsére a skandináv stílus kedvelői sem maradnak választás nélkül: a természet színeit a latte vagy a homok színvilágában csempészhetik be a zuhanyzóba!

Láthatod hát, szinte teljesen szabad kezet kapsz, ami a megjelenést illeti, így nem kell kompromisszumot kötni!

Egyeztess a vízvezeték-szerelőddel!

Mindazonáltal csak azt tudjuk ajánlani, hogy előzetesen egyeztess a kivitelezőkkel és a vízvezeték-szerelőddel, mert a lefolyó mérete és a kivetel sem mindegy. Közösen tudjátok meghatározni, hogy beépíthető legyen vagy padlóra tehető vagy épp önhordó. De vigyázz, itt is több opció van, akár vegyíteni is tudod a kivitelezési módokat!

Ha szeretnél biztosra menni, akkor minden fontos paramétert járjatok körbe, és csak utána kezdj neki a válogatásnak, vásárlásnak!
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!