Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 14:18
Bírósági eljárást kezdeményez a Miskolc Holding vezetése a korábbi igazgatóval, Pálffy Kingával szemben a „jogtalanul felvett összegek visszaszerzése érdekében”. Szélyes Domokos vezérigazgató pedig több mint 13 millióval tartozik a cégcsoportnak, ami miatt valószínűleg szintén bírósági eljárás lesz – tudatta pénteki sajtótájékoztatóján a Velünk a Város frakció vezetése.
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 16. csütörtök 12:55
Csökkentek a panellakások árai – olvasható egyre több hírportálon. Az ingatlanszakértő szerint azonban csupán arról van szó, hogy a túlárazott lakásokat nehezen tudják eladni a tulajdonosok és kénytelenek az árat csökkenteni. Az Avason jelenleg egy 55 négyzetméteres lakást 10-11, a belvárosban 13-15 millióért lehet eladni.
Forrás
minap.hu/hellovidek.hu
Utoljára módosítva
2020. január 16. csütörtök 12:16
Hamarosan drágul a liszt és a kenyér – írta a Világgazdaság. A malmok január végétől 3-5 forinttal növelik a liszt kilogrammonkénti árát, a pékségek pedig 10-15 százalékos emelést terveznek a következő hetekben.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 14. kedd 11:16
Huszadik alkalommal tartotta meg újévi köszöntőjét a huszonöt éves Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 12. vasárnap 15:00
Élettársak is igényelhetnek állami családtámogatást, például családi otthonteremtési kedvezményt (csok), a különbség a házastársakhoz képest az, hogy csak a meglévő gyermekek után vehetik igénybe – mondta Toldi Judit közjegyző az M1-en.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 10. péntek 10:48
Kissé erősödött a forint péntek reggelre, valamelyest korrigálta a főbb devizákkal szemben előző nap elszenvedett árfolyamveszteségét.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 09. csütörtök 10:11
Nem zártak jó évet a méhészek, az árak nyomottak és a tavalyi termés csak közepes lett - mondta Bross Péter, az Országos Magyar Méhészeti Egyesület elnöke csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 08. szerda 15:07
Vlagyimir Putyin orosz és Recep Tayyip Erdogan török elnök felavatta szerdán Isztambulban az oroszországi Anapából érkező Török Áramlat földgázvezeték 935 kilométer hosszú fekete-tengeri szakaszát, amely két párhuzamos csövön futva Kiyiköy településnél éri el Törökország európai partjait.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. január 08. szerda 19:06
A városban leépítésekről beszéltek a cégnél, közel kétszáz főről tudunk. A Remy közleményében azt írta, hogy telephelyeket vonnak össze, a miskolci gyár esetében pedig „a szervezetet és a létszámot az új stratégiához igazították”.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. január 04. szombat 16:07
Az év elején életbe lépett az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeket nevelő családoknak és a felnőtteknek nyújtott támogatás - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára szombaton sajtótájékoztatón, Budapesten.

Programok

-
Miskolc
-
-
Miskolc egyes templomai
-