Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 26. csütörtök 11:09
Az egyes üzletekben megemelt élelmiszerárakat sok család nem tudja megfizetni, ugyanakkor a szolgáltatási szektorban nincs otthon végezhető munka, vagyis a kereskedők is ki vannak téve a járvány okozta mindennapi veszélyeknek. Ők sem tudnak ma szabadságra menni, ahogy a szociális és az egészségügyi terülten dolgozók sem. Létezhet azonban megoldás.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 24. kedd 16:31
A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel, a kormány a hétfői napon kihirdetett kormányrendelet alapján, az adóhatóságok által foganatosított végrehajtási eljárások szüneteltetéséről rendelkezett.

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 24. kedd 13:42
A rendkívüli veszélyhelyzetben megnövekedett forgalommal és változó vásárlói igényekkel kell szembenézniük a kereskedőknek. Sok plusz energiát követel minden munkatársuktól és a beszállítóktól a lakosság folyamatos ellátása. Az Országos Kereskedelmi Szövetség tájékoztatása szerint az elhúzódó rendkívül időszakban is megpróbálják kielégíteni a vásárlói igényeket és legjobb tudásuk szerint továbbra is kiszolgálják a vásárlókat.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. március 19. csütörtök 14:00
Bihall Tamás szerint a szerdai első bejelentéseket a helyzet súlyosságának függvényében továbbiak követhetik.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. március 19. csütörtök 08:55
Történelmi mélypontjai közvetlen közelében vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben csütörtökre virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben.
Forrás
24.hu
Utoljára módosítva
2020. március 18. szerda 21:10
A 24.hu írta meg: a Diákhiteleket is érinti Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. március 18. szerda 13:09
Negyedévente 320 milliárd dollár veszteséget okoz a világkereskedelemben a koronavírus-járvány, ebből az európai turizmus 53 milliárd dollár kiesést szenved el, a helyzet az év második felében javulhat - prognosztizálja az Euler Hermes hitelbiztosító szerdai közleményében.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. március 18. szerda 11:14
A Mol 10-10 forinttal csökkenti a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát pénteken.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 18. szerda 11:29
A Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóságának továbbra is feltett szándéka az eddigi korrekt üzleti kapcsolat fenntartása az üzleti ingatlanok bérlőivel – olvasható a Miskolc Holding Zrt. közleményében.

Forrás
24.hu
Utoljára módosítva
2020. március 18. szerda 10:24
Az MNB felszólítja a bankokat, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel a vállalati ügyfelekhez hasonlóan rendeljenek el törlesztési moratóriumot minden lakossági hitel esetén, segítve az átmeneti fizetési nehézségek átvészelését. A törlesztési moratórium 2020 végéig történő fenntartása indokolt. Amennyiben a hazai bankok nem gondoskodnak a moratóriumról, az MNB felkéri a Kormányt, hogy maga hozzon ilyen rendelkezést – áll a jegybank közleményében.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!