Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 27. szerda 16:14
Fontos mérföldkőhöz érkezett a MOL 1,2 milliárd euróból épülő poliol komplexumának beruházása. November óta 36 hajószállítmánnyal összesen 65 készülék érkezett vízi úton, és a héten megérkezett az utolsó óriásberendezés is, amelyet a Tiszán szállítottak Tiszaújvárosba.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 27. szerda 11:33
Hónap végéig kell elszámolniuk a 2018-ban szja 1 százalékos felajánlásokban részesült civilszervezeteknek - közölte a NAV. Csak azok a szervezetek kaphatnak jövőre szja 1 százalékos felajánlást, amelyek eljuttatják a NAV-hoz a ’KOZ közleményt június 2-ig.
Forrás
Horváth Szabolcs
Utoljára módosítva
2020. május 26. kedd 16:57
A vártnál jobban vészelte át megyénk gazdasága a koronavírus-járvány eddigi szakaszát.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. május 22. péntek 10:12
Az elmúlt hetekben gyorsan "visszarendeződött" a benzin és a gázolaj ára - mondta Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. május 20. szerda 14:00
Ötmilliárd forintos keretösszegű pályázat indul a tisztán elektromos autók és segédmotoros kerékpárok beszerzésének támogatására - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. május 19. kedd 12:53
Nem emelkedik januártól a fix kamatozású hitelek törlesztőrészlete azoknál, akik a koronavírus-járvány miatt igénybe vették a hiteltörlesztési moratóriumot - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szóvivője kedden az M1 aktuális csatornán.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. május 18. hétfő 09:11
Már csak két nap van hátra a személyi jövedelemadó (szja) bevallásának határidejéig; május 20-án éjfélig lehet átnézni, elfogadni, módosítani és kiegészíteni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által készített szja-bevallási tervezetet, amit legegyszerűbben az ügyfélkapuval rendelkezők tehetnek meg az adóhivatal honlapjáról elérhető webes felületen - közölte a NAV hétfőn.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. május 15. péntek 19:40
Hamis magánokirat felhasználásának vétsége és csalás bűntett miatt feljelentést tesz a Miskolc Holding Zrt. – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Simon Gábor, a Miskolc Holding Zrt. felügyelőbizottságának elnöke és Szopkó Tibor felügyelőbizottsági tag.
Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2020. május 14. csütörtök 14:48
A koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedések további enyhítését jelentette be a megyékre a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön. Gulyás Gergely online sajtótájékoztatón közölte, a Pest megyei koronavírus-fertőzöttségi adatok közelebb állnak a vidékiekhez, ezért Pest megyét mostantól a többi megyével tekinti egy egységnek a kormány.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 12. kedd 17:17
Nagyon sok vállalkozás Miskolcon nemcsak profitot termel, hanem támogatja, segíti Miskolc mindennapjait, sport és kulturális életét. Ezek a cégek nemcsak a saját területükön elkötelezettek, hanem teljes szívvel és anyagi forrásaikkal segítik Miskolc életét.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!