2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C

Gazdaság

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 16:10
Céglátogatást tartottak az SEG Automotive cégcsoport miskolci telephelyén: a látogatáson több mint 30 igazgató és vezető vett részt egész Magyarországról, akik betekintést nyerhettek a régió egyik legnagyobb gyárának és a legnagyobb logisztikai központjának működésébe – tájékoztatta portálunkat a miskolci cég.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 10:16
Az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálatot indított az Elon Musk alapította, elektromos autókat gyártó Tesla vállalat ellen, Musknak a társaság privatizálásáról korábban közzétett Twitter-bejegyzései miatt – értesült a Bloomberg hírügynökség.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 14:40
Csökkent az üzemanyagok ára, a Mol Nyrt. szerdán a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát 2 forinttal, a gázolajét 3 forinttal mérsékelte.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 17. 14:20
Két hét múlva szigorodnak az adósságfék szabályok, hatályba lép ugyanis a Magyar Nemzeti Bank (MNB) rendelete, amely a rövidebb kamatperiódusú jelzáloghiteleknél a mostaninál alacsonyabb eladósodottságot enged meg a jövedelem mértékéhez képest.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 17. 09:28
Új regionális szolgáltató központot nyitott az amerikai Ford pénteken Budapesten; több, Európa összes piacát kiszolgáló árazási és gyártástervezési funkció mellett innen látják majd el az autóipari vállalat európai, közel-keleti és afrikai országainak HR-feladatait.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 15. 19:38
Megkezdődött a termelés a Spinto Hungária Kft. miskolci szerszámgyárában, csütörtökön átadták az új üzemet a Déli Ipari Parkban. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a gyáravató ünnepségen kiemelte, magyar vállalatok hajtották végre a legtöbb beruházást az idei első fél évben hazánkban, ilyenre korábban nem volt példa. Kriza Ákos polgármester arról szólt, hogy a városvezetés elérte: Miskolc ismét bekerült azon európai városok körébe, amelyek képesek a globális versenyben helyt állni.

Oldalak

Ajánlat