Ugrás a tartalomra

Gazdaság

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 18. péntek 15:56
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert és Csöbör Katalin országgyűlési képviselőt fogadta Veres Pál, Miskolc polgármestere a Városházán pénteken. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 18. péntek 12:23
Túl vannak a 3 millió balesetmentes munkaórán a MOL poliol komplexum építkezésén.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2020. szeptember 17. csütörtök 10:54
A Sanofi összesen több mint 7 milliárd forintból, 1,2 milliárd forintos állami hozzájárulással bővíti miskolci üzemét – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a beruházás csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 15. kedd 11:33
Emelkedett nyáron a nagy-britanniai munkanélküliségi ráta.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. szeptember 14. hétfő 17:32
Hét, a legkorszerűbb gyártási folyamatokhoz illeszkedő cukorsiló megépítésére nyílik lehetőség a Hell gyárában. A beruházás összértéke meghaladja a félmilliárd forintot, ebből 282 millió forint az elnyert állami támogatás. A támogatói okiratot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn adta át a szikszói gyárkomplexumban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 10. csütörtök 15:12
A Koreai Kereskedelemfejlesztési és Befektetésösztönzési Ügynökség budapesti részlegének új igazgatóját fogadta Veres Pál polgármester a miskolci városházán. 
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. szeptember 10. csütörtök 16:33
Egy év külföldi gyártás után mostantól a szikszói gyárban készülnek a Hell kávétermékei. Csütörtökön átadták a cégcsoport új töltőüzemét, a beruházás összértéke mintegy 8 milliárd forint.
On
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. szeptember 09. szerda 15:54
A fejlesztési lehetőségekről egyeztetett Miskolc polgármestere a gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkárral szerdán a Városházán.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. szeptember 09. szerda 14:57
A vállalkozások 16 százaléka venne fel új dolgozókat, mintegy kétharmaduk pedig meg szeretné tartani jelenlegi munkavállalóit a koronavírus-járvány első hullámának lecsengése után is – mondta a gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár azon a szerdai konzultáción, amire a megye középvállalkozásainak vezetőit várták.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. szeptember 08. kedd 15:28
A kormány Creative Region - Határtalan fejlődés programjában Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, Szolnok és a régió megyéi együttműködve tervezik meg a saját és térségük következő tíz éves fejlesztéseit. Az erről szóló megállapodást még márciusban írták alá, és hamarosan megnyílik a gazdaságfejlesztési zóna koordinációs irodája is a Miskolci Egyetemen. A város összeállította fejlesztési terveit is 2030-ig, amely jelenleg egyeztetés alatt áll.

Programok

-
-