2018. június 22. Paulina
Miskolc
13°C / 16°C

Környezet

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 18:47
Az elmúlt hetekben a közösségi oldalakra és híradásokba olyan felvételek kerültek, amelyeken emberek kergetik a medvét. Ezek az anyagok megtévesztő képet sugalmaznak a barnamedvék természetével kapcsolatban – hangsúlyozza június 21-i közleményében a Bükki Nemzeti Park, olyan felvételeket közzétéve, amelyeket az előző nap a természetvédelmi őreik készítettek medvékről.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 10:26
Mint arról az elmúlt napokban már beszámoltunk, több medve-észlelés is volt a térségünkben: Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében. Tegnap délután Arnóton látták az állatot – közölte a község önkormányzata Facebook oldalán.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 09:06
A Miskolci Állatkertben mintegy negyedévszázada találkozhatnak a látogatók huszármajmokkal. Az első időszakban rendszeres szaporulatnak is örülhettünk, hiszen hét kölyök is felnevelkedett itt, ám az elmúlt egy évtizedben nem voltak kölykei a fajnak. Az utóbbi néhány évben kicserélődött a csapat, hiszen a korábban Miskolcon született állatok Kassára kerültek, helyüket pedig két, a Győri Állatkertből érkezett nőstény, valamint egy Csehországból érkezett hím vette át. Majd a háromfős csapat idén áprilisban újszülöttel gyarapodott, immár négyfősre.
blikk.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 18:38
– Ötnél is több medve kószálhat Magyarországon, túlszaporulat miatt jöhetnek egymás után Szlovákiából Magyarországra – nyilatkozta Nagy Júlia, a Bükki Nemzeti Park szóvivője. Egy anya a bocsával vagy a bocsaival most épp Mezőkövesd környékén jár.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 10:31
Ez a mottója a tizenkettedik Bükkszentkereszti Gyógynövénynapoknak. A rendezvénysorozat július 7-én és 8-án lesz.
mti.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 20. 11:58
Ismét Oroszország válogatottjának győzelmét jósolta meg kedden Achilles, a szentpétervári Ermitázs süket macskája.

Oldalak

Ajánlat