Ugrás a tartalomra

Környezet

Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2022. október 07. péntek 19:43
Városi Est néven új társadalmi egyeztetési formát indított útjára csütörtökön délután a miskolci önkormányzat a Dialóg Egyesülettel közösen, amely a Tervezzük Miskolcot demokratikus részvételi programjának legújabb eleme. A kávéházi jellegű, beszélgetős est témája az egykori Diósgyőri Várfürdő helyének jövőbeli hasznosítása, célja pedig az, hogy már a tervezés „nulladik fázisába” bevonják a város polgárait. 
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. október 04. kedd 16:01
Az Állatok Világnapja alkalmából ismét óvodásokat fogadott a Miskolci Állatkórház, hogy bemutató állatorvosi vizsgálaton keresztül neveljék a kiskedvencek szeretetére és a felelős állattartásra a legfiatalabbakat. Visszatért Olivér, a hős cica is, aki idén újból önként jelentkezett a mintapéldányi szerepre.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. október 04. kedd 14:38
Folytatódik az önkormányzat komposztálást népszerűsítő programja: a HungAIRy-projekt részeként októberben is igényelhetnek ingyenes komposztkeretet a miskolciak. Ehhez meg kell hallgatniuk a 60 perces bevezető-útmutató előadást, alá kell írniuk egy megállapodást, majd átvehetik a fakeretet.
On
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2022. október 03. hétfő 18:26
Évek óta nyúlik a telepotyogtatott diósgyőri erkély ügye, hiába próbálkozott minden lehetséges helyen az elviselhetetlen helyzetet elviselni képtelen szomszéd.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 23. péntek 10:23
A kétnyári és hagymás növények ágyásainak az előkészítését és elültetését kezdi meg a Városgazda dísznövénykertészeti csoportja a jövő héten.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2022. szeptember 22. csütörtök 13:57
A személyautó második lett, a busz és a villamos pedig a megosztott harmadik helyen végzett.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 21. szerda 15:15
Idén is megrendezik a Miskolcon már hagyománynak számító eljutási versenyt csütörtökön, vagyis az autómentes napon. Ekkor - mint mindig - forgalmi engedéllyel díjmentesen lehet utazni.
Forrás
minap.hu//MTI
Utoljára módosítva
2022. szeptember 20. kedd 14:54
Ez csaknem 15 millió tonnával több, mint amennyit importálnak - írta kedden a Guardian brit napilap a Feedback EU klímakutató civil szervezet jelentésére hivatkozva.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. szeptember 17. szombat 11:56
Az önkormányzat a Tisztasági Nagykövet Egyesülettel közösen tartott szemétszedést szombaton délelőtt a Pázmány, a Latabár soron és a Nagyavas felsősoron lévő kilátópont környékén. 
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. szeptember 14. szerda 20:20
A Sajó vízminőségi méréseinek tapasztalatairól, az avasi földalatti hulladéktárolókkal kapcsolatos aktualitásokról, valamint a körforgásos gazdálkodás helyi lehetőségeiről számolt be a polgármester, a térség országgyűlési képviselője és az illetékes államtitkár szerdán a MiReHu Nonprofit Kft. telephelyén.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!