2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C

Környezet

Hír TV
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 16:52
A medvék miatt indított lakossági fórumsorozatot a Bükki Nemzeti Park. A cél az, hogy megelőzzék a konfliktusokat az ember és az állat között. A nagyvadak tartósan Magyarországon maradhatnak, erre a gazdálkodóknak is fel kell készülniük.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 13:32
Noha egyformán hasznosak, a darazsakat utálja, a méheket szereti az emberek többsége – állapította meg egy brit tanulmány.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 19:03
Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy a hétvégén lehűlés érkezik, az azonban még kérdéses, hogy mennyire lesz tartós, illetve mennyire lesz hideg a mélypontján. Emellett a várható csapadékmennyiségben is jelentős a bizonytalanság.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 09:13
Az Országos Erdészeti Egyesület, az egyik legrégebbi szakmai szervezet idén ősszel tart tisztújítást.
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 18. 15:44
Vasárnap rekord számú résztvevővel rendeztek teljesítménytúrát, hétfő reggel aztán hivatalosan is megnyitották a Mobilitási Hetet Miskolcon. A nagy hagyományokkal rendelkező, ún. eljutási versenyen 22 perc alatt ért be a biciklis, a villamos és az autós a Szent István téri célba, a futó pedig harmincöt perc alatt teljesítette a távot és három perccel mögötte maradt el a busz. Mindannyian egyszerre indultak el a diósgyőri villamos-végállomástól.
portfolio.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 09:12
Jelentős szigorítást tervez 2019-től az Innovációs és Technológiai Minisztérium a műanyag zacskók és egyszer használatos műanyag eszközök kiszorítása érdekében. Várhatóan szeptember végén kerül nyilvánosságra az a jogszabálytervezet, amelytől a forgalmazott műanyag zacskók jelentős csökkenését várja a minisztérium. A szaktárca hosszú távon a műanyag zacskók forgalmazásának a teljes tiltását is tervezi – jelentette be vasárnapi közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Oldalak

Ajánlat