Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 27. hétfő 12:46
Idehaza is terjedőben az önkéntesség egy újfajta megközelítése: a civil kezdeményezésre meghonosított, úgynevezett KKK-adományszervezés középpontjában azok a „követek” állnak, akik egy jótékony cél érdekében támogatást gyűjtenek. A nemzetközi modell magyar adaptálásának eredményességéről a miskolci Dialóg Egyesület tagját, Sélley Andreát faggattuk. 
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. szeptember 26. vasárnap 18:00
Lehet, hogy eredetileg nem annak szánták az ötletgazdák, de a Miskolcon második alkalommal megrendezett Nagy Táncválasztó bizony a tánc ünnepe volt! Helyszíni élménybeszámoló a Művészetek Házából, ahol maga Ámor, a szerelem istene is „feltűnt”.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. szeptember 25. szombat 14:35
A családalapítástól megváltozik az ember élete, valóban nem lesz annyi ideje és energiája önmagára, mint addig volt, de sokkal több élményben lesz része, mint addig volt. A gyerekek révén új barátokra is szert lehet tenni.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 19:10
A visszatérő turizmus örömére exkluzív csokoládékkal örvendeztette meg a város szállodáit és éttermeit a Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület.
Forrás
police.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 15:09
Nyolcvanadik születésnapján köszöntötte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Szakos István nyugalmazott r. főtörzszászlóst.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 09:18
Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd és az LMP előválasztási miniszterelnök-jelöltje Miskolcon tartott utcafórumot, majd stúdiónkban beszélt programjáról.
On
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. szeptember 24. péntek 11:32
A Búza térnél szúrták ki először a rendészeti központ térfelügyeleti munkatársai azt a férfit, aki csütörtökön kora délután több embert is megtámadott a belvárosban.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 22. szerda 15:21
A szervezők és a futók közösen segítettek a miskolci beteg gyermekeknek.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. szeptember 22. szerda 17:25
Szerda délelőtt vette kezdetét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által fenntartott Lyukói Közösségi Ház udvarán az a kétnapos átfogó szűrés, amely a helyiek egészségi állapotának felmérésében hivatott segítséget nyújtani Lyukóvölgy és Miskolc számára.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. szeptember 22. szerda 12:08
A miskolci közlekedési társaság vezérigazgatója sajnálja, hogy a politika játszótere lett a miskolci tömegközlekedés.

Programok

-
Miskolc és környéke