Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 16:43
Tizenkét, az egészségügyi szakképzésben résztvevő tanuló mérte össze tudását március 29-én a Kossuth Zsuzsanna Nemzeti Egészségügyi Szakképzési Verseny országos döntőjében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 15:45
Lehoczki László facebook oldalán jelentette be, hogy ismét Törökországba utazik. Ezúttal azonban nem menteni megy, hanem Mancs szobrának felavatására. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 29. szerda 08:56
Illegális beköltözők, randalírozás, szemetelés – ilyen és ehhez hasonló jelzések érkeztek az elmúlt időszakban a miskolci önkormányzathoz a történelmi Avas városrészből. Egyrészt az ottélők, a helyi pincetulajdonosok panaszkodtak, illetve a már csaknem két éve életre hívott hegygazda-rendszeren keresztül is észlelte a városvezetés a problémát. A problémát, amely azonnali intézkedéseket vont maga után, annak ellenére, hogy a városnak nincs meg a teljes jogköre arra, hogy szankcionálja az együttélés szabályait betartani nem tudó lakókat, erre a Kormányhivatal hivatott. Csakúgy, mint arra, hogy kellőképpen megvizsgálja, hova, milyen körülmények közé ad ki lakcímkártyát. 
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 18:41
Húsvét előtt kárpátaljai fiataloknak állított össze ajándékcsomagot az Emberi Méltóság Tanácsa, az adományt Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke vette át kedden Budapesten.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 18:57
Áprilistól újra a megszokott, teljes körű szolgáltatásokkal várják az olvasókat a miskolci könyvtárak és kulturális intézmények – jelentette be Varga Andrea alpolgármester kedd délután a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 15:50
Újra Városi Est, adomány Selmecbányának, állatkerti tematikus nap
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 17:09
Nyílt levelet juttatott el szerkesztőségünkhöz Dukai Zoltán, a Miskolc Holding Zrt. vezérigazgatója, amelyben Hollósy Endre András és Bajusz Gábor (Fidesz-KDNP) miskolci önkormányzati képviselők nyilatkozataira reagál, amelyek a vállalat bükkszentkereszti üdülőjének és vezérigazgatói irodájának felújításáról szóltak. A nyílt levelet az alábbiakban változtatás nélkül közöljük. 
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 14:53
Akkumulátorgyárak, klímaváltozás, iskolai bántalmazás, ukrán gabona és Horn Gyula volt a téma ma egyebek mellett a parlamentben. Részletes összefoglalónkat az alábbiakban olvashatják. Cikkünk az ülések alatt folyamatosan frissül!
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. március 28. kedd 12:26
A város közlekedéséről mondhatják el véleményüket, illetve tudhatnak meg információkat a miskolciak a Városi Esték újabb rendezvényén április 22-én.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. március 27. hétfő 12:08
Ma van a színházi világnap, amelynek nemzetközi üzenetét idén Samiha Ayoub egyiptomi színésznő írta.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!