Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 09. kedd 06:50
Énekesnőként és filmsztárként is nemzetközi hírnévre tett szert Olivia Newton-John, akinek férje, John Easterling elmondása szerint hétfő reggel békésen halt meg dél-kaliforniai otthonában, családja és barátai körében. Több mint 30 éve küzdött a mellrákkal, a halál konkrét okát nem közölték. 73 éves volt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 08. hétfő 14:06
Kritikus napok elé néz a magyarországi üzemanyaghelyzet – a szakértők szerint minderre a legutóbbi intézkedések sem jelentenek gyógyírt, a probléma megoldását egyedül az árstop eltörlése lendítené előre. Közben úgy tűnik, hogy szerdától kezdve jelentősen csökken az üzemanyag ára Magyarországon - igaz, ez csak a piaci áron tankoló autósokat érinti.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 08. hétfő 09:11
A világ egyik legtehetségesebb népe elmerül a pesszimizmusban, miközben folyamatosan bántjuk egymást - írja legutóbbi Facebook-bejegyzésében a Joseph Pulitzer-emlékdíjas horvát származású magyar író, újságíró, népszerű televíziós riporter, több sikerkönyv szerzője.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2022. augusztus 07. vasárnap 15:10
Sok százezer magyar család rezsiköltségei szökhetnek ősztől az egekbe. E gazdasági és szociális szempontokat alapvetően feszegető témát ezúttal „rideg” jogi mivoltában kívánjuk megtárgyalni. Dr. Strassburger Gyula ügyvéddel azt tekintjük át, hogyan juthatunk el akár otthonunk elvesztéséig is.
Forrás
Király Csaba
Utoljára módosítva
2022. augusztus 04. csütörtök 15:35
Július 31-én lezárult a részvételi költségvetés ötletgyűjtő fázisa. A miskolciak 175 elképzelést regisztráltak be a 3 meghirdetett kategóriában. Most a Polgármesteri Hivatal szakosztályai elvégzik a megvalósíthatósági előszűrést, ezt követően összeül a Részvételi Tanács, hogy meghatározzák azt a 45 ötletet, amikre szeptember 1-től lehet szavazni.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 03. szerda 13:49
Országszerte üzemanyaghiány várható a következő hetekben - derül ki az Index cikkéből.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. augusztus 03. szerda 10:57
A parlagfű pollenkoncentrációja a Dunántúl déli területein már helyenként elérheti a tüneteket okozó, közepes szintet - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán az MTI-vel.
Forrás
444.hu
Utoljára módosítva
2022. július 29. péntek 15:10
A csoda három napig tartott: a miniszterelnöki megbízott meggondolta magát, úgy véli, lemondása „okafogyottá vált”.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2022. július 28. csütörtök 13:58
Már csak a kormányhivatal a gátja az Erenyő utcai felújításnak, de a késlekedés sokba kerülhet, hiszen az építőipari árak is egyre magasabbak - mondta a körzet önkormányzati képviselője csütörtökön.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2022. július 28. csütörtök 11:17
"A Fidesz helyi politikusaitól azt kérdezem: hallgatásukkal aktív részesei akarnak lenni Orbán Viktor fajvédelmi terveinek, vagy az emberek egyenlőségének alapelvét értékként tekintve ők sem hallgatnak tovább?" - írta szerkesztőségünkhöz is eljuttatott nyílt levelében Simon Gábor, az MSZP Miskolc városi elnöke.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!