Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 08. szombat 14:40
Ezúttal a Bakoshegy délkeleti oldalán, a Csillepálya utca és az Ucekaj dűlő találkozásának környékén szedték össze a szemetet perecesi önkéntesek szombat délelőtt.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 08. szombat 20:29
Az eredeti tervekben még nem szerepelt, hogy a Csokonai utcát meghosszabbítják a Fonodáig, de a miskolci városvezetés kezdeményezésére hamarosan elkészül az elkerülő út Martinkertvárosban.
On
Forrás
Soós Péter
Utoljára módosítva
2021. május 08. szombat 11:22
Nagyszabású szemétszedési akciót tartottak pénteken a Tetemváron. A programba a helyieket is bevonta az önkormányzat, illetve a civil szervezetek. A cél, hogy megtisztítsák a területet az illegálisan lerakott hulladéktól, melyet rendre „újratermelnek” az együttélés szabályait be nem tartó helyiek.
On
Forrás
Miskolc Televízió / minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 06. csütörtök 09:30
Világszerte egyre több embert oltanak be a koronavírus elleni vakcinák valamelyikével. Ez pedig azt jelenti, hogy az országok fokozatosan elkezdtek újranyitni. Egyelőre nincs egységes szabályozás sem a kiutazás, sem a visszautazás tekintetében. Magyarország egyelőre négy országgal állapodott meg, hogy kölcsönösen elfogadják egymás védettségi igazolványait. Az előírások azonban szinte napról napra változhatnak, ezért aki nyáron külföldre utazna, annak érdemes rendszeresen figyelni a feltételeket.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 05. szerda 16:43
Sorsoltunk a napokban a Suhanj velem című magazinműsorunk nyereményjátékán: Kocsis Krisztina tesztelhette a Skoda Superb iV-t.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 04. kedd 18:51
A VEKE Veres Pál városvezetése óta meghívást kapott a miskolci tömegközlekedés rendebetételét célzó munkafolyamatba: részt vettek az egyeztetéseken, megkapták a kért anyagokat, információkat, tényeket, hogy azok alapján javaslatokat tegyenek - írja közleményében a város önkormányzata.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 06. csütörtök 09:53
Május 11-én első ütemben a strand két medencéje nyílik meg a vendégek előtt, a többi várhatóan pünkösdre vagy gyereknapra lesz látogatható. A Barlangfürdő a veszélyhelyzet elhárítása miatt jelenleg is zajló beruházások okán egyelőre zárva marad, a Miskolctapolcai Strandfürdő pedig előreláthatólag május második felében nyithat ki. Az Ellipsum június második felében fogadhat először látogatókat, itt egyelőre a leendő dolgozók toborzása folyik.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 04. kedd 15:39
Megkoszorúzták a Szent Flórián téren lévő szobrot.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 04. kedd 10:27
Nem jelentettek még ilyen hideget május 4-én Magyarországon, mint most Zabaron. Az hőmérő -3,5 fokot mutatott, ezzel egy 1914-es rekordot küldve nyugállományba.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 03. hétfő 14:19
Hétfőn kinyitott a Kemény Dénes uszoda.