Ugrás a tartalomra

Közélet

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 12. szerda 11:21
Orosz Bernadettnek augusztus 26-án 10 órakor becsületsértés miatt kell a Miskolci Járásbíróság elé állnia. A Nőkért Egyesület tüntetést szervez a Miskolci Törvényszék elé.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 12. szerda 14:21
A következő, augusztus 27-ei közgyűlésen fogadhatják el Miskolc 2020-as, átdolgozott költségvetését, melynek egyeztetésébe valamennyi frakciót, így a Velünk a Város és a Fidesz-KDNP képviselőit is bevonta a városvezetés.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. augusztus 10. hétfő 08:10
Riadalmat nem, annál nagyobb érdeklődést váltott ki, amint Ozsváth Tamással kutyákat sétáltathatott stábunk a Csanyikban. Farkaskutyákat. Az 50-es években, Csehszlovákiában kitenyésztett faj eme két gyönyörű példánya Sajókeresztúrban él a falkavezérrel. Tamással. Cikkünkben tippeket olvashatnak a helyes kutyatartásról is, és kiderül: Baldr és Alpha bizonyos tekintetben közelebb áll a macskákhoz, mint a kutyákhoz.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. augusztus 10. hétfő 13:09
Alter- és metál zenekarokkal álltak egy színpadon a Helyfoglaló 2020. című zenei tehetségkutatón, majd még aznap este az M2 Petőfi esti műsorában, élőben beszélhettek a frissen megjelent dalukról, és az ahhoz készült klipről. A miskolci Victor zenekar most kezdte igazán bontogatni szárnyait.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 07. péntek 10:06
Iskolakezdési gyűjtőakcióba kezdett a CsodaCsoport Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Augusztus 25-ig országszerte 85 gyűjtőponton várják az írószerekkel, füzetekkel megtöltött iskolatáskákat.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 07. péntek 09:59
Keringő a Palotaszállóban és samba a Tünderkertben – második sorozatához érkezett a Miskolc Televízió „Én is táncolnék!” című magazinműsora. A világjárvány miatti karantén időszakában a műsor az otthoni tánctanulásban segített. A veszélyhelyzet véget ért, a műsor viszont most folytatódik. Az Én is táncolnék! új, külső helyszínekkel tér vissza a képernyőre.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 14:23
A hamarosan iskolás korba lépő (öt éves) Termelői Nap augusztus 16-án ismét várja az érdeklődőket. A közkedvelt helyi termelők finomságai mellett a Nahaj Akusztik koncertje, latin fitnesz bemutató és az „állati jó” kézműves foglalkozások miatt is érdemes lesz kilátogatni az Erzsébet térre. A hontalan állatok világnapja alkalmából ezúttal a gazdit kereső négylábúak kerülnek középpontba, így örökbefogadásra is lehetőség lesz majd.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. augusztus 07. péntek 09:13
A hiánypótló kiadvány részletesen beszámol a járási hivatalok elmúlt két évének változásairól is.
On
Forrás
Index
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 11:50
Újabb 2,2 milliárd forintos támogatást kap a könnyűzenei ipar. A kormány foglalkozott a zenekari támogatásokkal is, újabb támogatási csomagról döntöttek szerdán – jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.
Forrás
Magyar Nemzet
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 10:25
Jelentős érdeklődésre számít a borászatok részéről az agrártárca a koronavírus-járvány gazdasági hatásait enyhíteni hivatott átmeneti támogatási programja. Az első pályázatokat augusztus 10-étől lehet benyújtani, az igénylésekhez szükséges igazolásokat azonban már most érdemes beszerezniük az érintetteknek – ismerteti a csütörtöki Magyar Nemzet.