2018. június 21. Alajos, Leila
Miskolc
16°C / 18°C

Közélet

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 15:50
170 diáknak tud idén nyáron munkát biztosítani a Miskolc Holding és tagvállalatai, valamint a Városháza. A fiatalok napi hat órában dolgozhatnak az állatkertben, a MVK Zrt.-nél, s több tagvállalat kínál adminisztratív munkaköröket.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 15:11
Elkezdődött Miskolcon is a Magyar Közút által kezelt utak felújítása, a 3-ason a Baross Gábor csomóponttól közel 2 kilométer hosszan, egészen a Metróig új aszfaltréteget raknak le. A tervek szerint az iskolakezdésre befejezik a munkát. Az autósokat arra kérik, hogy fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozásokat betartva, türelemmel vezessenek az érintett szakaszon. A kerület országgyűlési képviselője szerint az ilyen infrastrukturális beruházások fontos szerepet játszanak egy nagyvállalat térségbeli letelepedésénél.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 12:22
Vuk, Szaffi, Az erdő kapitánya, Lúdas Matyi – csak néhány azok közül a kedves emlékek közül, amelyeket Dargay Attilának köszönhetünk. Gyermekkorunk meghatározó alakja volt, akinek nem tudunk elég hálásak lenni munkásságáért. Ma lenne 91 éves a rajzfilmvilág ikonja.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 10:39
Betonkorlátnak csapódott egy BMW típusú személygépkocsi a Búza téren szerdán, 11 óra körül.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 15:42
Az élet nyáron sem állhat meg! Adj vért! elnevezéssel indított nyári véradókampányt a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A véradókra értékes heti, havi nyeremények várnak és egy fődíjat is kisorsolnak a játékban résztvevő önzetlen segítők között.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 21. 13:21
A MÁV-START online jegyvásárlási rendszerében június 20-tól elérhető a mentett bankkártyával való fizetés lehetősége is. Az OTP Mobil SimplePay nevű fizetési megoldására támaszkodó fejlesztésnek köszönhetően az elektronikus jegyváltás folyamata jelentősen egyszerűbb és gyorsabb lesz.

Oldalak

Ajánlat