Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. június 29. hétfő 09:48
A hivatalos részeredmények szerint is Andrzej Duda hivatalban lévő államfő nyerte meg a lengyel elnökválasztás első, vasárnap tartott fordulóját a szavazatok 45,24 százalékával. A második fordulóban az ugyancsak továbbjutó Rafal Trzaskowski varsói főpolgármesterrel, a fő ellenzéki erő, a Polgári Platform vezette koalíció jelöltjével kell megmérkőznie, aki a voksok 28,92 százalékát gyűjtötte össze.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. június 26. péntek 19:38
Havi bruttó fél millió forintot vett fel stratégiaalkotásért, monitorozásért és javaslatok megfogalmazásáért Alakszai Zoltán jegyző, fideszes polgármester-jelölt tavaly augusztusig – mondta el Bazin Levente (Velünk a Város) önkormányzati képviselő pénteken, a Városháza főbejárata előtt megtartott sajtótájékoztatón.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 25. csütörtök 16:03
A Velünk a város frakció közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyet változtatás nélkül közlünk.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 20. szombat 18:36
Nem volt tiltó tábla láthatóan kihelyezve, nem használt trágár szavakat, másnap pedig elszállította a zöldhulladékot – írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Badány Lajos arra reagálva, hogy több médium is arról cikkezett a napokban, hogy a Velünk a Város frakcióvezető-helyettese illegálisan helyezett el hulladékot Mályi külterületén múlt hétvégén. 
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. június 20. szombat 11:55
Ismét beterjeszti a leszakadó vidékeken bérfelzárkóztatást kezdeményező országgyűlési határozati javaslatát a Jobbik - jelentette be szombati online sajtótájékoztatóján Jakab Péter, az ellenzéki párt elnöke, frakcióvezetője.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. június 17. szerda 17:56
A párt szerint az alapjövedelem azonnali segítséget jelentene azoknak, akik bajba jutottak. 
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 12. péntek 17:54
Több tízmillió forintot bukhat el az önkormányzat a miskolci Fidesz-KDNP szerint, ha a városvezetés nem biztosítja az önrészt a bükkszentlászlói csapadékvíz elvezetéséhez, támfalak építéséhez. A közgyűlési többséget alkotó Velünk a Város frakció viszont cáfol: a költségvetés korrekciójában szerepelnek a vis maior pályázatokra elkülönített összegek. Így a beruházásokat még idén megvalósíthatják.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 12. péntek 11:37
Elindult a vizsgálat a kampányanyagok ügyében.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. június 11. csütörtök 16:03
Felmentést adhat a hatósági házi karantén alól a járványügyi hatóság különös méltánylást érdemlő esetekben - ilyen tartalmú módosítást fogadott el az Országgyűlés törvényalkotási bizottsága csütörtökön a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről szóló törvényjavaslathoz.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. június 05. péntek 18:30
Mi lesz a járvány után a miskolci Semmelweis Tagkórház jövője? Mi lesz a szülészettel? – ezeket kérdéseket tette fel Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő Rétvári Bence államtitkárnak kedden, a Parlamentben. 

Programok

Jelenleg nincsenek programok!