Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
Bájer Máté - Kujan István
Utoljára módosítva
2021. március 04. csütörtök 17:54
Kimondták, a kormánynak joga van az elvonáshoz, de ez egyben kötelességgel is jár. Azt azonban nehéz megítélni, meddig terjed a jog és hol kezdődik a kötelesség.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 04. csütörtök 14:12
Rendkívüli tanácskozást tart Veres Pál, Miskolc MJV polgármesterének kezdeményezésére a miskolci operatív törzs a járványhelyzet alakulása és a ma bejelentett kormányzati intézkedések kapcsán csütörtökön.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. március 03. szerda 12:27
A Fidesz európai parlamenti képviselői kilépnek az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti képviselőcsoportjából, miután a néppárti frakció a mai ülésén elfogadta az alapszabályának módosítását - jelentette be szerdán Gál Kinga, a Fidesz-KDNP EP-delegáció elnöke és Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-delegáció vezetője az MTI-hez eljuttatott közleményükben.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. március 02. kedd 14:50
A városvezető frakció két képviselője az MVK Zrt. jelenlegi helyzetéről és az idáig vezető útról beszélt a keddi sajtótájékoztatón.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. március 01. hétfő 10:24
A koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló kormányrendelet módosításának azonnali visszavonását követelte az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője hétfőn.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. február 26. péntek 15:42
A Velünk a Város frakcióvezetője úgy fogalmazott: a város a héten megjelent kiadványa szikár tényeket tartalmaz, melyek rámutatnak, hogyan alakult ki az a gazdasági helyzet, amibe Miskolc került.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 25. csütörtök 17:18
Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény márciusi bevezetésének elhalasztását sürgette csütörtökön az MSZP frakcióvezető-helyettese, aki azt javasolta a kormánynak: kezdjen tárgyalásokat azokkal az országokkal, ahol sok magyar dolgozik, hogy beengedik-e a kínai vagy az orosz vakcinával oltott magyarokat.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 25. csütörtök 17:12
Az LMP huszonharmadik alkalommal is benyújtotta az ügynökakták nyilvánosságára vonatkozó javaslatát - mondta az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön, a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából Budapesten tartott, a Facebookon is közvetített sajtótájékoztatón.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. február 22. hétfő 17:02
Kétharmados többséggel megszavazták a Parlamentben a rendkívüli jogrend és a veszélyhelyzeti rendeletek újabb meghosszabbítását. 133 kormánypárti képviselő nyomott igent a hétfői szavazáson, az ellenzéki képviselők közül senki nem támogatta a javaslatot – írja a Telex.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 21. vasárnap 15:15
Az LMP országgyűlési frakciója törvénymódosítást nyújt be a parlamentben a kaszinók bezárása érdekében - jelentette be a párt országos elnökségének titkára vasárnap online sajtótájékoztatón.