Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
hirado.hu
Utoljára módosítva
2020. január 19. vasárnap 17:54
Nagy Gábor orvosigazgató szerint bizonyítékok sora mutat arra, hogy teljes valótlanságot állítanak azok a hírportálok, amelyek szerint a miskolci kórházban eltávolították egy roma nő mindkét petevezetékét, hogy ne szülhessen többé gyermeket – írta vasárnap a Magyar Nemzet online kiadása.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. január 19. vasárnap 13:37
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője Orbán Viktor kormányfőhöz fordul a Borsod megyei kórházban történt feltétezett meddővé tétel ügyében.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. január 18. szombat 16:14
Az önkormányzat másfél hónapos próbaidőre bevezeti az új forgalmi rendet, miközben több alkalommal is forgalomszámlálást hajt végre a Görögszőlő-Andor utca útszakaszon.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 16:47
A miskolci közgyűlés Fidesz-KDNP frakciója reagált a Miskolc Holding ügyében pénteken tartott sajtótájékoztatóra, az ott elhangzottakra. A közleményüket változtatás nélkül közöljük.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. január 17. péntek 14:18
Bírósági eljárást kezdeményez a Miskolc Holding vezetése a korábbi igazgatóval, Pálffy Kingával szemben a „jogtalanul felvett összegek visszaszerzése érdekében”. Szélyes Domokos vezérigazgató pedig több mint 13 millióval tartozik a cégcsoportnak, ami miatt valószínűleg szintén bírósági eljárás lesz – tudatta pénteki sajtótájékoztatóján a Velünk a Város frakció vezetése.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 16. csütörtök 12:25
Teljes csöndben vonult be a Voldemort nagyúrként elhíresült egykori fideszes képviselő a kecskeméti „luxusbörtönbe". Mengyi Rolandot költségvetési csalás kísérlete és más bűncselekmények miatt ítélte négy év börtönre a bíróság szeptember végén, a büntetést decemberben kellett volna megkezdenie, de halasztást kapott, így az ötgyermekes politikus a karácsonyt még családjával tölthette, ezután kellett bevonulnia az egykori orosz laktanyából átalakított kecskeméti börtönbe – írta a Blikk.
Forrás
Miskolc TV / minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 13. hétfő 15:04
Megsemmisítették a 2019-es önkormányzati választás szavazólapjait.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 13. hétfő 15:10
A Fidesz frakcióvezetője közleményben reagált a Miskolc Holding Zrt. pénzügyi helyzetével kapcsolatos hírekre.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 13. hétfő 14:04
Pakusza Zoltán, önkormányzati képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke tartott sajtótájékoztatót.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. január 13. hétfő 12:30
Az iráni hadsereg lőtte le a szerdán hajnalban lezuhant ukrán gépet – jelentette be az ország állami tévéje szombat reggel. A közlemény szerint tévedésből történt a támadás, amelyet „emberi hiba” okozott.

Programok

-
-
Miskolc egyes templomai
-