Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. március 01. hétfő 10:24
A koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló kormányrendelet módosításának azonnali visszavonását követelte az MSZP európai parlamenti (EP-) képviselője hétfőn.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. február 26. péntek 15:42
A Velünk a Város frakcióvezetője úgy fogalmazott: a város a héten megjelent kiadványa szikár tényeket tartalmaz, melyek rámutatnak, hogyan alakult ki az a gazdasági helyzet, amibe Miskolc került.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 25. csütörtök 17:18
Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény márciusi bevezetésének elhalasztását sürgette csütörtökön az MSZP frakcióvezető-helyettese, aki azt javasolta a kormánynak: kezdjen tárgyalásokat azokkal az országokkal, ahol sok magyar dolgozik, hogy beengedik-e a kínai vagy az orosz vakcinával oltott magyarokat.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 25. csütörtök 17:12
Az LMP huszonharmadik alkalommal is benyújtotta az ügynökakták nyilvánosságára vonatkozó javaslatát - mondta az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön, a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából Budapesten tartott, a Facebookon is közvetített sajtótájékoztatón.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. február 22. hétfő 17:02
Kétharmados többséggel megszavazták a Parlamentben a rendkívüli jogrend és a veszélyhelyzeti rendeletek újabb meghosszabbítását. 133 kormánypárti képviselő nyomott igent a hétfői szavazáson, az ellenzéki képviselők közül senki nem támogatta a javaslatot – írja a Telex.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 21. vasárnap 15:15
Az LMP országgyűlési frakciója törvénymódosítást nyújt be a parlamentben a kaszinók bezárása érdekében - jelentette be a párt országos elnökségének titkára vasárnap online sajtótájékoztatón.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 21. vasárnap 11:46
Az MSZP azt javasolja, hogy a kormány - Ausztriához hasonlóan - mindenki számára biztosítson ingyenesen havonta öt darab, otthon elvégezhető koronavírus-gyorstesztet - mondta Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő vasárnapi online sajtótájékoztatóján.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 20. szombat 13:46
A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli, hogy az óvodai és bölcsődei dolgozókat is haladéktalanul oltassa be a kormány az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által jóváhagyott vakcinákkal - mondta Ráczné Földi Judit, az ellenzéki párt elnökségi tagja szombati online sajtótájékoztatóján.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. február 19. péntek 15:36
Az MSZP országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, nem támogatják a veszélyhelyzet meghosszabbítását, mert az elmúlt hónapokban meghozott intézkedések jó része nem az emberek, hanem a kormány érdekeit támogatja.
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 19. péntek 08:47
"Egy nagyon veszélyes pillanatban vagyunk", meredeken emelkednek ugyanis a koronavírus-járvány számai, a tendencia különösen rossz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.