Ugrás a tartalomra

Politika

Utoljára módosítva
2019. április 14. vasárnap 18:11
Hiába várta Petro Porosenko vasárnap ellenfelét, Volodimir Zelenszkij elnökjelöltet a kijevi Olimpiai Stadionban, utóbbi nem jelent meg a kettejük közti nyilvános vitára, a hivatalban lévő államfő pedig az alkalmat kihasználva sajtótájékoztatót tartott, és szót ejtett a magyar-ukrán kapcsolatokról, és a kárpátaljai magyar kisebbségről is.
Utoljára módosítva
2019. április 14. vasárnap 16:20
Bocsánatot kért Aleksandar Vucic szerb államfő vasárnap a Szerbiában élő magyaroktól az előző napi ellenzéki tüntetésen elhangzott gyűlöletbeszéd miatt.
Utoljára módosítva
2019. április 13. szombat 19:01
Párizsban két békés felvonuláson, a délnyugat-franciaországi Toulouse-ban viszont összetűzéseket provokálva vonultak ismét utcára szombaton a kormány- és elitellenes sárgamellényes tüntetők néhány nappal azelőtt, hogy Emmanuel Macron államfő bejelenti a társadalmi elégedetlenség mederbe terelésére rendezett nemzeti vitasorozat nyomán megfogalmazott kormányzati válaszokat.
Utoljára módosítva
2019. április 13. szombat 19:36
Távozott posztjáról a szudáni hírszerzés (NISS) nagyhatalmú főnöke, Szalah Gos, aki az elmúlt hónapok tüntetéseinek leverését célzó műveleteket irányította - jelentette be szombaton a hatalmat Omar al-Besír elnök elmozdítása után átvevő katonai tanács.
Utoljára módosítva
2019. április 12. péntek 21:23
Magyarország megmutatta, hogy a bevándorlás megállítható, megmutattuk, hogy meg lehet védeni a nemzeteket. Mi itt, Miskolcon, ahogy az ország más részein élő magyar emberek, is azt szeretnénk, ha továbbra is biztonságban tudnánk élni – erről beszélt Hubay György országgyűlési képviselő pénteken, a Vasgyárban tartott aláírásgyűjtésen.
Utoljára módosítva
2019. április 12. péntek 21:49
Erdős Norbert Borsodban látta el kézjegyével az Orbán Viktor hét pontos programját támogató aláírásgyűjtő ívet.
Utoljára módosítva
2019. április 12. péntek 12:52
Az izraeli központi választási bizottság közzétette a végleges választási eredményeket, miután megszámlálták a katonák szavazatait is - jelentette a tizenhármas kereskedelmi tévécsatorna csütörtök éjjel.
Utoljára módosítva
2019. április 12. péntek 21:55
Elfogadhatatlan az Európai Bizottság javaslata, hogy minden tagállam dolgozza ki a saját agrárstratégiáját. Nem lehet 27 féle agrárkoncepció az unión belül – erről beszélt Erdős Norbert a Szövetségben a magyar gazdákért címmel tartott felsőzsolcai fórumon.
Utoljára módosítva
2019. április 09. kedd 22:44
Délelőtt a Szentpéteri kapuban, a megyei központi kórházzal szemben felállított aláírásgyűjtő pultnál egy férfi minden előzmény nélkül előbb becsmérlő szavakat kiabált, majd megütötte a Fidesz-KDNP egyik hölgy aktivistáját.
Utoljára módosítva
2019. április 07. vasárnap 19:27
Ausztria legalább novemberig meghosszabbítja a visszaállított határellenőrzést a Magyarországgal és a Szlovéniával közös határszakaszon – jelentette az APA osztrák hírügynökség, a belügyminiszter Európai Bizottsághoz intézett levelére hivatkozva.

Programok

-
Diósgyőri vár