Ugrás a tartalomra

Politika

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. július 27. kedd 16:58
Ha a kormány ezt meglépné, akkor akár ingyenes is lehetne a műfüves focipályák használata – vélekedik Erdei Sándor.
Forrás
mti
Utoljára módosítva
2021. július 27. kedd 08:58
Megtartották az első tüntetést a Pegasus-botrány miatt hétfőn Budapesten.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. július 24. szombat 09:15
Az elmúlt hetekben mintha egy túlburjánzó kémfilmben lennénk. Az Orbán-kormány volt titkosszolgálati minisztere, Demeter Ervin, román ügynököket emleget Miskolcon és a megyében, a Pegasus lehallgatási botránytól hangos az országos média, és újra előkerült a titkos városházi kamerák története is. Bazin Levente több ízben is megszólalt ezekben az ügyekben, vele jártuk körül a kémtörténeteket.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. július 23. péntek 12:44
A minimálbér nettó 250 ezer forintra emeléséért gyűjt aláírásokat országszerte a Munkáspárt. Elnökük pénteken Miskolcon járt.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. július 22. csütörtök 13:46
A Velünk a Város önkormányzati képviselője továbbra is válaszokat vár a volt kormánymegbízott korábbi kijelentéseivel kapcsolatos kérdéseire.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. július 21. szerda 12:53
Országos és helyi kémügyekről tartott sajtótájékoztatót Szilágyi Szabolcs szerdán. A Jobbik országgyűlési előválasztási jelöltje felszólította a kormánypárt helyi politikusait, hogy hozzák nyilvánosságra, kiket hallgatott le a Fidesz Miskolcon.
Forrás
444.hu
Utoljára módosítva
2021. július 19. hétfő 16:45
Magyarországon épp az a legnagyobb baj a nemzetbiztonsági célú megfigyelésekkel, hogy nem vonatkoznak rá pontos szabályok. Az igazságügyi minisztertől nem várható objektív döntés, a megfigyeltek számára pedig nincs hatékony jogorvoslat – állapítja Szabó Máté Dániel, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szakmai igazgatója a Pegasus-ügy kapcsán.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. július 22. csütörtök 15:14
Márki-Zay Péter Miskolcon járt, és bemutatta azt a 6 jelöltet, akiket a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogat az előválasztáson Borsod-Abaúj-Zemplén megye választókerületeiben.
Forrás
telex.hu
Utoljára módosítva
2021. július 17. szombat 09:13
A kormány törölte azt a két héte kiadott rendeletet, amellyel kötelezte a civil szervezeteket, hogy évente küldjék el a kormánynak az adományozóik nevét – derült ki a péntek esti Magyar Közlönyből
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. július 16. péntek 14:16
A DK szerint Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése a koronavírus elleni harmadik oltás lehetőségéről, annak a nyílt beismerése, hogy a kormány "veszélybe sodorta a kínai vakcina erőltetésével" az időseket.

Programok

-
Miskolc és környéke
-
Miskolc és környéke