Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 08. szombat 17:37
Új királya van a Miskolci Állatkertnek: két nőstény oroszlánnal az oldalán megérkezett Zeusz Nyíregyházáról. Picit még idegen nekik az új otthonuk, de hamar belakják, és minden bizonnyal sokan az ő látványukért látogatnak majd el Miskolcra és az állatkertbe.
On
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. május 08. szombat 09:27
A kulturális időtöltés sztratoszférája olvasgatás mellett kortyolni egy forró italt: ezt kínálja Miskolc egyetlen libresszója.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 07. péntek 17:09
A Miskolci Galériában tartják vizsgadarabjaik bemutatóját a Balázs Győző Református Gimnázium végzős diákjai. Május 14-én, pénteken délután 5 órától bárki bemehet és megtekintheti a tárlatot – persze csak védettségi igazolvánnyal.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. május 07. péntek 12:28
A miskolci zenész-énekes-dalszerző új klippel jelentkezik, amit különleges helyszínen, a Nemzeti Filmtörténeti Élményparkban forgattak. A Behúz című klip pénteken 6 órakor érkezik YouTube-ra.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 06. csütörtök 12:29
Idén sem rendezik meg a világszinten is erős brandnek számító Sziget fesztivált.
Forrás
Miskolc Televízió / minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 06. csütörtök 09:30
Világszerte egyre több embert oltanak be a koronavírus elleni vakcinák valamelyikével. Ez pedig azt jelenti, hogy az országok fokozatosan elkezdtek újranyitni. Egyelőre nincs egységes szabályozás sem a kiutazás, sem a visszautazás tekintetében. Magyarország egyelőre négy országgal állapodott meg, hogy kölcsönösen elfogadják egymás védettségi igazolványait. Az előírások azonban szinte napról napra változhatnak, ezért aki nyáron külföldre utazna, annak érdemes rendszeresen figyelni a feltételeket.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. május 05. szerda 21:39
Az év 18. hetében is megtartották a Skandináv Lottó számsorsolását. Ezen a héten a várható főnyeremény gigászi 290 millió forint volt.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. május 05. szerda 16:43
Sorsoltunk a napokban a Suhanj velem című magazinműsorunk nyereményjátékán: Kocsis Krisztina tesztelhette a Skoda Superb iV-t.
On
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 06. csütörtök 09:53
Május 11-én első ütemben a strand két medencéje nyílik meg a vendégek előtt, a többi várhatóan pünkösdre vagy gyereknapra lesz látogatható. A Barlangfürdő a veszélyhelyzet elhárítása miatt jelenleg is zajló beruházások okán egyelőre zárva marad, a Miskolctapolcai Strandfürdő pedig előreláthatólag május második felében nyithat ki. Az Ellipsum június második felében fogadhat először látogatókat, itt egyelőre a leendő dolgozók toborzása folyik.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. május 03. hétfő 14:19
Hétfőn kinyitott a Kemény Dénes uszoda.