Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 20:49
A tavaly indult futóverseny szervezői most úgy döntöttek: a nemes cél érdekében online szervezik meg a programot. 
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 21:20
Keringő a Palotaszállóban és samba a Tünderkertben – második sorozatához érkezett a Miskolc Televízió „Én is táncolnék!” című magazinműsora. A világjárvány miatti karantén időszakában a műsor az otthoni tánctanulásban segített. A veszélyhelyzet véget ért, a műsor viszont most folytatódik. Az Én is táncolnék! új, külső helyszínekkel tér vissza a képernyőre.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 14:23
A hamarosan iskolás korba lépő (öt éves) Termelői Nap augusztus 16-án ismét várja az érdeklődőket. A közkedvelt helyi termelők finomságai mellett a Nahaj Akusztik koncertje, latin fitnesz bemutató és az „állati jó” kézműves foglalkozások miatt is érdemes lesz kilátogatni az Erzsébet térre. A hontalan állatok világnapja alkalmából ezúttal a gazdit kereső négylábúak kerülnek középpontba, így örökbefogadásra is lehetőség lesz majd.
Forrás
Index
Utoljára módosítva
2020. augusztus 06. csütörtök 11:50
Újabb 2,2 milliárd forintos támogatást kap a könnyűzenei ipar. A kormány foglalkozott a zenekari támogatásokkal is, újabb támogatási csomagról döntöttek szerdán – jelentette be Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. augusztus 05. szerda 20:45
Új tematikus műsor indul hamarosan a Miskolc Televízióban. A 140 éves Népkert történetéből elevenítenek fel érdekes, rendhagyó és szórakoztató momentumokat Fedor Vilmos és vendégei.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 02. vasárnap 19:08
Nemcsak térben, hanem időben is, hiszen volt olyan árus, aki még fél 5-kor pakolt el. A Villanyrendőrt pedig jócskán elhagyták, akik lejjebb terítették ki pokrócaikat. Mindent összevetve gazdag volt az augusztusi Miskolci Régiségvásár.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 02. vasárnap 14:51
Gyönyörű autót csodálhattak meg, akik vasárnap a miskolctapolcai Avalon Parkban jártak. A Ford Mustang Roadshow ezen a napon érkezett meg városunkba.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. augusztus 02. vasárnap 08:56
A miskolci banda új dalában a trasht kapja le a tíz körméről, új lemezük ősszel jelenik meg.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 01. szombat 13:25
Július 31-én, pénteken éjjel, már sötétedés után indultak útnak az állószörfösök a Római-partnál. Mónus Márton, az MTI fotósa végigkövette őket a legszebb budapesti helyszíneken, amik a fotók hátterében látszanak.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2020. július 31. péntek 20:00
Felülvizsgálja a nyár végére meghirdetett, ötszáz fő feletti rendezvényei megtartásának lehetőségét a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. (MKK) - közölte honlapján a miskolci művelődési házak mellett a Diósgyőri várat és a Lovagi Tornák Terét is üzemeltető cég.