2019. február 21. Eleonóra

Szabadidő

Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 12:02
A felgyorsult életet élő fiatalok miatt gyorsabb váltásokra van szükség a szettekben, a 10 perces trackek ideje lejárt; ma már megőrülne a közönség, ha ennyi ideig menne egy zene a buliban – mondja Dave Wincent. A Nextapes programsorozat egyik DJ-jével és a szervező Vig Györggyel beszélgettünk a miskolci partiéletről. Interjú.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 18:23
Péntek délután fél 6-kor az Erzsébet téren felállított színpadon csodálhatjuk Szécsi Viktória bársonyos hangját a Becherovka Miskolci Farsangon. Miniinterjúnkból az is kiderül, hogy mivel készül a fellépésre.
MTI
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 09:53
Adam Lambert és a Queen is zenél majd a 91. Oscar-gálán vasárnap este a Los Angeles-i Dolby Színházban - jelentette be Twitterén az amerikai filmakadémia, amelynek díjátadóján Lady Gagától Jennifer Hudsonig számos nagy sztár szerepel majd.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 09:25
… és ennek elérésében most mi is támogathatjuk a Helynekemet! Nem kell mást tennünk, csak február 24-éig leadni a szavazatunkat az egyik hazai zenei portálon.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 19. 12:53
Március 8-án Miskolcon, az Ady Művelődési Házban koncertezik egy régi nagy név, a Pokolgép együttes, a Twister társaságában. Különleges esemény lesz ez, mivel a ’Gép tíz éve nem lépett föl Miskolcon és ennek az „új” felállásnak is ez lesz az első bulija a városban. Kukovecz Gábor zenekarvezető tavasszal tölti be 60. életévét, ő az egyetlen a zenekarban, aki egykor a régi, legendás Pokolgépnek is a tagja, alapítója volt.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2019. február 20. 10:25
Számos gyermek- és családi program, kiállítások és farsangi felvonulás, a hamisítatlan karneváli hangulatról pedig több tucatnyi koncert gondoskodik az év legnagyobb téli fesztiválján – szombat este 8 órakor pedig Péterfy Bori & Love Band veszi birtokba a Szent István téri Becherovka Színpadot.

Oldalak