Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. október 25. hétfő 17:45
Miskolcra hozza a világ legerősebb „natúr” (értsd: teljesítményfokozókat nem használó) versenyzőit Magyarország örökös Toldi-bajnoka, Fekete László.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. október 25. hétfő 21:27
Ezúttal az Avasi kilátóban tett szakmai idegenvezetéssel inspirálták a helyi fiatalokat, hogy a látottakat és hallottakat aztán saját interpretációjukban, általuk választott vizuális formában dokumentálják – újabb fordulójához érkezett hétfő délután a MiMi.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 22. péntek 13:37
Szépkorúak léptek fel saját korosztályuknak csütörtökön a Művészetek Házában. Vers, próza, tánc és dallamok is szerepeltek a színpadi produkciók sorában, amiket nyugdíjas klubok, baráti társaságok adtak elő. A telt házas rendezvényt a Miskolc Kultúrájáért Közalapítvány és a Miskolci Kulturális Központ szervezte.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 22. péntek 15:24
„Fuss egy Xboxért!” felhívással digitális kalandjátékra invitálja az érdeklődőket Miskolc önkormányzata. A tesztelést követően idén ősszel ugyanis ismét elérhető lesz az Európában is egyedülállónak számító LED falra fejlesztett Miskolc Run - írja közleményében a hivatal sajtóosztálya.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 20. szerda 09:33
Az őszi karbantartás miatt október 25. és november 1. között zárva lesz a Selyemréti strandfürdő.
Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2021. október 21. csütörtök 10:26
Új ingatlannal és játszótérrel bővült Tetemvár közösségi háza – számolt be Kiss Dávid, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét programjának vezetője és Szopkó Tibor alpolgármester a kedd délutáni ünnepi átadón. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 17. vasárnap 14:25
„Együtt az idősekért”Miskolci Termelői Nap októberben is Hagyományosan október közepén rendezik meg a Miskolci Termelői Napot az Erzsébet téren, ahol ebben a hónapban az időseké a főszerep.
Forrás
Tajthy Ákos
Utoljára módosítva
2021. október 16. szombat 20:49
Az élményfürdő egész napos programmal indította el őszi szezonját.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. október 16. szombat 20:42
A Sztárban sztár leszek zsűrije elhalt tőle, a közönség a szerénységét szereti Csiszár Istvánnak. Ugyanígy volt ez egy másik miskolci énekessel, Veréb Tomival is. Nem hiába: Miskolc elementáris erővel ható, mégis csendes, szimpatikus sztárokat szül az utóbbi évtizedekben.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. október 14. csütörtök 15:05
Szombaton két helyszínen is várják a szervezők a közönséget: délután az Aradi sétányon, este és éjszaka pedig az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben. A hangulatot több fellépő is fokozza majd: Kállay Saunders András, Voksán Virág, Veréb Tomi és Szécsi Viki.

Programok

-
Miskolc és környéke