2018. szeptember 20. Friderika
Miskolc
13°C / 26°C

Szabadidő

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 14:35
Teltházzal debütált a CineFest új helyszíne. A Népkerti Vigadó programjai közt szabadtéri vetítés és koncert is szerepel. Kedd este az Engedem hadd menjen c. magyar dokumentumfilmet vetítették. A nézők a rendezőt is kérdezhették.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 14:14
Campusunk hallgatói a szerdai napot sporttal töltötték tanulás helyett. Nem véletlenül, hiszen a Miskolci Egyetem intézményi sportirodája hagyományosan minden évben megszervezi a Miskolci Egyetemi Sportnapot. Idén 19. alkalommal gyűltek össze a mozogni vágyó egyetemi polgárok.
MTI
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 12:20
Hetvenedik születésnapját, öt évtizedes pályáját ünnepli Deák Bill Gyula november 9-én a Papp László Budapest Sportarénában. Vendégként színpadra lép Hobo (Földes László), valamint Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca a Kartelből.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 16:10
A tavalyi Hongkongi Filmnapoknak olyan nagy sikere volt a fesztiválon, hogy a CineFest és a berlini iroda úgy döntött, nemcsak folytatják az együttműködést, de bővítik is azt: idén nem csupán filmvetítések, de szakmai programok is lesznek, ahol a vizuális effekteken lesz a fókusz. A Hongkongi Filmnapok kedd délután kezdődött Wong Kar-wai A nagymester című filmjével, az Uránia teremben.
Kujan István
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 21:36
Fékút- és távolságbecslési feladatok, „részeg szemüveges” bemutató, megdöbbentő élmények a biztonsági öv szimulátorral – interaktív, számos programelemmel tarkított közlekedésbiztonsági rendezvénysorozatot indított a Magyar Autóklub. A kamionjuknál keddtől várják az érdeklődőket Miskolcon, a Szent István téren. A programokon való részvétel díjmentes.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. szeptember 19. 17:03
A Weidlich-udvar egyik pincehelyiségében nyílt meg az Apolló, Miskolc első mozija 1911-ben. A Jameson CineFest és a Jó a Jókain! közös szervezése nyomán szeptember 20-án este 17 órától újra kinyitja egy estére kapuit.

Oldalak

Ajánlat