Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 15:33
Végvári Lajos személye a 70-es, a 80-as és a 90-es években összeforrt a várossal. Mintegy ötven könyv és ötszáz cikk szerzője, művészettörténeti munkássága mellett fotóelmélettel és fotóesztétikával is foglakozott. Születésének századik évfordulója alkalmából emlékkonferenciával tisztelegnek a személye előtt.
Forrás
player.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 10:40
Nyáron egyszer már megdöntötte a traktorok sebességrekordját a JCB, de úgy tűnik, hogy a Fastrac One szerintük nem lett elég gyors, ezért még egyszer nekifutottak. A továbbfejlesztett változattal bőven 200 km/óra feletti tempót mentek.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 09:29
„A Szelídítésünk színhelye a működő buddhizmust mutatja meg a maga brutális mivoltában, amikor épp az ego romlására tör” – fogalmaz Váncsa István író, publicista Dusza Erika könyve kapcsán. A kötetet csütörtökön délután a megyei könyvtárban mutatják be a miskolci közönségnek.
Forrás
mvkzrt.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 16:18
Nem akármilyen közlekedéstörténeti különlegességnek számít a miskolci villamostársaság 109 éves hóseprője. Az MVK Zrt. állományában szolgálatot teljesítő ereklyét kedden és szerdán bárki megszemlélheti munka, vagy legalábbis városjárás közben – olvasható a társaság honlapján.
On
Forrás
Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 19:29
A Maradj Miskolcon Alapítvány gondozásában megjelent második kötet ismét gyerekeknek mutatja be Miskolc értékeit. Az alapítvány vezetői szerint a Milli és Rémi nem csupán mesekönyv, hanem a lokálpatrióta szemlélet szimbóluma.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 13:09
Komoly megmérettetésen vett részt a múlt hét végén a Balázs Győző Református Gimnázium tánctagozata Budapesten. A színházi táncos képzésben résztvevő növendékek egy igazi színházi előadással lepték meg a komoly szakmai zsűrit.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 20. szerda 15:01
Az ország egyik legkülönlegesebb adottságú borgasztronómiai fesztiválja, az Avasi Borangolás elnyerte a Magyar Fesztivál Szövetség szakembereinek elismerését, megkapva a Minősített Fesztivál címet.

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 18. hétfő 10:27
Vadonatúj esttel készül november 23-án Pál Dénes, amelyen nem csak zenei kalandokra hívja rajongóit. Az énekes különleges kikapcsolódást ígér azoknak, akik szívesen vesznek részt egy izgalmas időutazásban a Művészetek Házában, és betekintést enged életébe azokon a dalokon keresztül, amelyekhez szép vagy éppen keserédes emlékek fűzik.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 17. vasárnap 14:10
A Nemzetközi Diáknap miatt a tanulóknak szóltak elsősorban a novemberi termelői nap programjai – a finomabbnál finomabb falatok, bio élelmiszerek, kézműves portékák között persze a szülők, nagyszülők válogathattak. Nehéz az Erzsébet térről üres kosárral hazatérni…
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2019. november 16. szombat 19:16
Miskolc zenét oktató intézményei vonultatták fel egy hangversenyen növendékeiket a magyar zene népszerűsítése érdekében. A Miskolci Tehetségnap már a negyedik volt a sorban.

Programok

-
városszerte