Ugrás a tartalomra

Szabadidő

Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. január 23. szombat 12:57
Zenésztársa hiszi: már egy égi zenekart vezet a napokban rövid, súlyos betegség után elhunyt Bakondi Csaba. A legendás Kabinet Rt. és Hétfői Hírek énekes-gitárosával, fényképésszel a hozzá közel állók egy tisztaszívű, mindig vidám barátot veszítettek el.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. január 21. csütörtök 09:09
Eshet eső, kánikula tombolhat, röpködhetnek a mínuszok – mindegy is, Lillafüred minden körülmények között a szívünk csücske marad. Egy miskolci számára nincs szebb hely a világon, magunkénak, szeretett otthonunknak érezzük, amit büszkén mutogatunk alföldi barátaink, külföldről érkező cserediáktársaink, az itt vendégeskedő turisták számára. Egyik kedvencünk a téli Lillafüred – Juhász Ákos fotóriporter kollégánk több órát szánt arra, hogy megmutathassuk olvasóinknak, milyen csoda most a Palotaszálló környéke.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 20. szerda 10:26
Felemás esztendőn vannak túl az ÉSZAKERDŐ Zrt. által fenntartott kisvasutak. A Lillafüredi Állami Erdei Vasúton (LÁEV) csökkent, a Pálházi Állami Erdei Vasúton (PÁEV) viszont növekedett az utasok száma, a 2019-es esztendőhöz viszonyítva – tájékoztatott Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatója.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 19. kedd 14:51
A nagyváradi “Euro Foto Art” Nemzetközi Egyesület, a Magyar Házak támogatásával kéthetes, intenzív, magyar nyelvű technikai és fotóművészeti tanfolyamot szervez a Kárpát-medencében élő, fotográfiát kedvelők számára.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. január 18. hétfő 13:02
Január 18-a, hétfő állítólag az év legkomorabb, legnyomasztóbb napja.
Forrás
Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2021. január 18. hétfő 11:06
Kiscsoportos foglalkozáson vehetnek részt a gyerekek a Diósgyőri várban. Az udvarhölgy- és apródképzőre hatéves kortól bárki jelentkezhet.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 17. vasárnap 11:38
Honlapján és közösségi oldalán indít magyar kultúra napi sorozatot a megyei és városi könyvtár.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 16. szombat 12:50
Bravúros győzelmet aratott hazai pályán a DVTK Jegesmedvék csapata a HC Slovan Bratislava ellen. Szombat este 20:25-től megnézheti a kapott gól nélküli mérkőzést a Miskolc Televízióban.
Forrás
Bájer Máté
Utoljára módosítva
2021. január 16. szombat 09:21
„A személyes vásárlás élménye helyett, sokan választották tavaly a web áruházaink könyvkínálatát”.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. január 15. péntek 14:47
Szépen fejlődnek és egyre ügyesebbek a Baráthegyi Vakvezető Alapítvány kiskutyái. A kilenc labrador öt hete született, de már tavasszal két újabb alom érkezik. A kölykök kiképzése körülbelül egyéves korukban kezdődhet, majd látássérültek segítői lehetnek. Az alapítvány tenyészprogramjában az elmúlt években nyolcalomnyi kiskutya jött a világra.
On

Programok

Jelenleg nincsenek programok!