2018. június 25. Vilmos
Miskolc
8°C / 18°C

Szabadidő

minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 19:53
Az Indiai Nagykövetség a Miskolci Polgármesteri Hivatallal és Kulturális Központtal együttműködve vasárnap rendezte meg a 4. Nemzetközi Jóga Nap & 3. Gangesz-Duna: Indiai Kulturális Fesztivált Miskolcon, a Szent István téren.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 19:03
Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság idén is meghirdette a „Közlekedik a család” elnevezésű vetélkedőjét. Az országos döntőn minden évben a megyei versenyeken legjobban teljesítő csapatok vesznek részt: vasárnap Miskolcon is megmérettettek a legjobb családok.
femcafe.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 25. 06:17
Ma könnyen előfordulhat Párizsban, hogy egy gyanútlan járókelő ruhátlan emberekkel találja szembe magát. Ennek pedig csupán egyetlen magyarázata van: június 24-re hirdették meg az első naturista napot. Noha a pucérkodásnak már hagyománya van a francia fővárosban, a mai nap más lesz, mint eddig bármikor.
minap.hu
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 16:32
Szombaton éjszaka akár azt is gondolhattuk, a mi városunkról mintázták az Éjszaka a múzeumban című amerikai fantasy-vígjátékot: pedig ez "csak" egy szokásos Múzeumok Éjszakája volt Miskolcon. A Herman Ottó Múzeum Papszeri Kiállítási Épületében a zene került az este középpontjába, a Színészmúzeumban pedig a Latabár-dinasztiával tölthettünk el néhány órát.
Méder Noémi
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 16:29
Pénteken még hazánk egyik legismertebb duója, a Wellhello mozgatta meg a miskolciakat a Lovagi Tornák Terén, szombaton pedig ismét egy varázslatos éjszaka elé nézhetett a város, hiszen az év legrövidebb éjszakája, a Szent Iván-éj jegyében tölthették szabadidejüket azok, akik ellátogattak a Diósgyőri várba.
Muntyán Bernadett
Utoljára módosítva: 
2018. június 24. 17:08
A fröccs nem más, mint a bor és a szóda vidám egymásra találása – hangoztatták a szervezők a fesztivál előtti néhány napban. Mára pedig már minden miskolci tudja: a fröccs még ettől is sokkal többet jelent (legalábbis a helyiek számára).

Oldalak

Ajánlat