Ugrás a tartalomra

Világ

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. március 03. szerda 11:24
Teljes lezárás, kijárási tilalom és akár a határok újrazárása is várhat Montenegróra a politikusok bejelentései szerint, a rossz járványmutatók miatt az egészségügyi miniszter ugyanis teljes lezárást, míg a köztársasági elnök határzárást követel.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. március 01. hétfő 22:00
A munkálatok öt napon át tartanak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. március 01. hétfő 13:51
Északi szomszédunkál napokon belül minden zárt területen kötelező lesz FFP2-es maszkot viselni.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2021. február 27. szombat 16:48
Szardínia szigetén március elsejétől újraindul az élet, megnyitják a vendéglátóhelyeket, kizárólag a maszk viselete és a távolságtartás lesz kötelező, miután a kedvező adatok miatt úgynevezett fehér színű besorolást kapott a terület – közölte szombaton az olasz egészségügyi minisztérium.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2021. február 27. szombat 14:45
Rövidített munkaidővel, 14 óráig tarthatnak nyitva a vendéglátóhelyek és a bevásárlóközpontok a hétvégén Szerbiában a koronavírus-járvány miatt – a járvány kezelésével megbízott válságstáb döntése egyelőre csak erre a hétvégére vonatkozik, de ha nem javulnak a mutatók, a következő hétvégékre is kiterjeszthetik az intézkedést.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2021. február 27. szombat 09:30
Miközben Belgiumban újra emelkedésnek indult a koronavírus járványgörbéje, március 1-től kinyithatnak a fizikai érintkezéssel járó munkát végző vállalkozások, a döntés a kozmetikusokat, a manikűr-, a tetováló és a masszázsszalonokat érinti – erről határozott a járványügyi intézkedésekért felelős belga kormányközi munkacsoport pénteken.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 26. péntek 12:28
A brit legfelsőbb bíróság pénteki végzése szerint nem térhet haza az a fiatal brit nő, aki hat éve, még gyerekként két barátnőjével Nagy-Britanniából Szíriába utazott, és ott csatlakozott az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezethez.
On
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 25. csütörtök 17:15
Egy szinttel alacsonyabbra csökkentette az eddigi legmagasabb, ötös fokozatról a koronavírus-járvány intenzitását jelző készültséget csütörtökön a brit kormány.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 24. szerda 13:20
Ismeretlenek több mint egy köbméter lejárt gyógyszert dobtak a Kolozsvárt ivóvízzel ellátó Tarnica víztározóba. A Kolozs megyei közegészségügyi igazgatóság szerdán leállíttatta a Szamos Vízügyi Társaság tarnicai vízbefogását.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2021. február 23. kedd 14:41
Ismét kiéleződtek a harcok a kelet-ukrajnai frontvonal mentén, ahol az ellenséges támadások következtében egy ukrán katona életét vesztette, ketten pedig megsebesültek - közölte kedden az ukrán hadműveleti erők parancsnoksága.