Ugrás a tartalomra

Világ

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 28. csütörtök 14:51
Nyolcvankét éves korában meghalt Sir Michael Gambon, akit legtöbben a Harry Potter Albus Dumbledore-jaként ismertek.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 24. vasárnap 09:50
A közvéleménykutató intézetek mérései egyre magasabb számokat mutatnak, egyre több eredmény azt mutatja, hogy bekerül a Szövetség a parlamentbe - mondta Forró Krisztián, a felvidéki magyar párt, a Szövetség elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 21. csütörtök 20:58
Az Euroliga selejtezőjében a DVTK HUN-Therm az angol London Lions csapatával mérte össze tudását. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 21. csütörtök 11:35
A magyarok szempontjából kedvező lenne az alacsony részvétel a szeptember 30-i szlovákiai parlamenti választáson, de a sikerhez szükség van arra is, hogy a magyar pártok megszólítsák a bizonytalan szavazókat - mondta Öllős László politológus az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 21. csütörtök 09:34
A szervezők tájékoztatása szerint a varsói Keresztelő Szent János-főszékesegyházban csütörtök este megrendezésre kerülő hangverseny mindazon civil áldozatok emléke előtt tiszteleg, akik mindennapi tevékenységük során haltak meg, akik rakétatámadások következtében otthonaikban vesztették életüket, akiket megkínoztak és "akiket megkötözött kézzel találtak meg tömegsírokban".
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 15. péntek 11:05
A nem mindennapi bravúrt véghez vivő mentőcsapattal péntek hajnalban landolt a honvédségi repülőgép a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. szeptember 12. kedd 11:52
Hibás politika volt tankokat küldeni 1956-ban Magyarországra és 1968-ban Csehszlovákiába - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Vlagyivosztokban, a Keleti Gazdasági Fórum plenáris ülésén.
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2023. szeptember 10. vasárnap 10:31
Elena Naveriani grúz rendező Rigó, rigó, szederinda című filmje kapta a 19. Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál fődíját, a Pressburger Imre-díjat. A fesztivál nagydíját, a Zukor Adolf-díjat a neves finn rendező, Aki Kaurismäki Hulló levelek című alkotásának ítélte oda a zsűri. Az életműdíjat Almási Tamás rendező nyerte el.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2023. szeptember 09. szombat 14:49
Nincs magyar áldozata, vagy sérültje az éjszakai földrengésnek Marokkóban – erről tájékoztatta az MTI-t a külügyi szóvivő. Paczolay Máté közölte: a nagykövetség folyamatosan veszi fel a kapcsolatot a Marokkóban élő, vagy ott nyaraló magyar állampolgárokkal. Hozzátette: valamennyien jól vannak, és már biztonságos helyen tartózkodnak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 07. csütörtök 09:27
A New York művészeti negyedeként is ismert SoHo szívében egy hétig tekinthető meg a Photo Couture című magyar fotóművészeti kiállítás, amelyen nyolc fiatal magyar fotós munkái mutatkoznak be, kapcsolódva a divat témájához.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!