Ugrás a tartalomra

Világ

Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. március 05. kedd 09:25
A magyarok abszolút többsége, (ötvenegy százalék) szerint hazánk Trump győzelmével járna jobban az Amerikai Egyesült Államok novemberben esedékes elnökválasztásán. A baloldali választók negyede (huszonhat százalék) is Trump sikerének szorít - olvasható a Real-PR 93. legfrissebb felmérésében, amelyről kedden tájékoztatták az MTI-t.
Forrás
Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2024. március 04. hétfő 13:32
A „Zöld kriminológia és Green Deal: a környezet- és klímavédelem – a büntetőjog sürgető feladata címmel kétnapos nemzetközi konferenciát rendeznek a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara és a Heidelbergi Egyetem Jogi Kara büntetőjogi intézetei a Miskolci Egyetemen. 
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. március 04. hétfő 09:01
Azonnali tűzszünetet követelt a Gázai övezetben hathetes időtartamra Kamala Harris, amerikai alelnök vasárnap Alabama államban egy történelmi megemlékezésen.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2024. február 29. csütörtök 10:25
Róma egyik központi kórházába ment kivizsgálásra Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. február 28. szerda 08:10
A Bahreini Nagydíj csütörtöki szabadedzéseivel hivatalosan is elrajtol a világbajnoki sorozat hetvenötödik szezonja, melynek első két futamát a megszokottaktól eltérően szombaton rendezik majd, az idényben hat sprintfutamos hétvége lesz, újoncot pedig hosszú idő után nem avat a száguldó cirkusz mezőnye, amelynek trónját Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője foglalja el – közölte a Magyar Távirati Iroda.
Forrás
Bacsó István
Utoljára módosítva
2024. február 27. kedd 20:00
„Képeslapok Ukrajnáról” címmel nyílt kiállítás a harmadik évébe lépett háború pusztításáról kedden Miskolcon az Ifjúsági Házban.
Forrás
Nagy-Hankó Krisztina
Utoljára módosítva
2024. február 26. hétfő 09:19
Kassa és Miskolc két nagyon hasonló város, egy sor apró különbséggel. Az építészeti szépségek azonban mindkét városban elvarázsolják a látogatót – mondta Péter Krisztina, aki mindkét települést jól ismeri.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 26. hétfő 09:25
A kínai holdújév alkalmából tartott vasárnapi ünnepséget a Miskolci Egyetem Konfuciusz Intézete szervezte.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. február 22. csütörtök 16:06
Több mint ezerkétszáz kilométeres távolságot tett meg egy szürke farkas.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2024. február 22. csütörtök 13:54
Megnyílt a negyvenhatodik utazás kiállítás és a harminckettedik Budapest Boat Show. A kiállítás középpontjában idén az aktív- és kalandturizmus áll.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!