Ugrás a tartalomra

Balázsék ünnepi hangulatban – nem csoda, meglátták az Adventi Villamosunkat!

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. december 06. péntek 08:53
Csütörtök reggel osztottak meg egy posztot Sebestyén Balázsék a közösségi oldalukon, amin a miskolci mézeskalács Adventi Villamost mutatják be az ország lakosságának. Óriási a siker!

Alig 2 óra alatt közel 7 ezer reakciót váltott ki a poszt: több mint nyolcszázan imádják a gyönyörű villamosunkat, és mintegy 470-en ámulatukat fejezik ki a vasárnap bemutatott járat iránt.

Végh Csaba képgalériája!

A kommenteket olvasgatva dagad a mellünk a büszkeségtől: "ez egy csoda", "ohhh, de jó lehet ilyennel munkába menni", "csodálatos mesevilág", "húú, de szép, élőben még nem láttam, de majd talán hétvégén", "nagyon szép, hangulatos, mint minden évben! Vigyázni szoktak rá az utasok, pedig általában tömve van. Mindenki szeretne legalább egyszer rajta utazni. Kedden nekem már sikerült, ellenőr is volt rajta, de senkit nem ért atrocitás!" – sorakoznak a pozitív kommentek, néhány fanyalgó között. Különösen elnyerte a tetszésünket az egyik hozzászólás, amiben az olvasó felveti, hogy érdemes lenne tenni egy miskolci túrát...

Elmondhatjuk tehát, hogy nemcsak a miskolciak tetszését nyerte el az évek óta nagy sikert arató, mindig megújuló, és az MVK munkatársainak köszönhetően mindig valami új elemmel díszített, újdonsággal kigördülő Adventi Villamos.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!