Ugrás a tartalomra

Bűnügyi technikusok versenyeztek Miskolcon

police.hu
Utoljára módosítva
2019. október 30. szerda 15:31
A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium adott otthont a megmérettetésnek kedden.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében rendezték meg hatodik alkalommal a megyei bűnügyi szemlebizottság-vezetői és technikusi versenyt. A megmérettetésre az Encsi, az Edelényi, a Kazincbarcikai, a Mezőkövesdi, a Sárospataki, a Sátoraljaújhelyi, a Szerencsi, a Tiszaújvárosi, az Ózdi Rendőrkapitányság delegált kétfős csapatokat, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Rendőrkapitányság közös indulói mellett.

Forrás: police.hu

A bűnügyi technikai versenyen a csapatoknak előbb szakmai elméleti ismereteikről kellett számot adniuk, majd a gyakorlati feladatok során az életből vett, a rendőri munka során legtöbbször előforduló beállított helyszíneken kellett nyomokat rögzíteniük.

A rendezvényt Mecser Tamás r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese zárta le és adta át a díjakat.

Helyezések:

I. Szerencsi Rendőrkapitányság: Poczkodi András r.százados és Dobozi Tamás r.törzszászlós
II. Edelényi Rendőrkapitányság: Tóth Boglárka c.r.főhadnagy és Spisák András c. r.törzszászlós
III. Sárospataki Rendőrkapitányság: Polgár István c.r.tözszászlós és Brogli Vendel c.r. alezredes

A verseny valamennyi résztvevője emléklapban részesült. Az első három helyezett csapat tagjai üvegplakett-emléktárgyat, valamint a Magyar Rendvédelmi Kar különdíjait vihették haza. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Bűnügyi Technikai Főosztály felajánlása alapján különdíjban részesült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Miskolci Rendőrkapitányság közös csapatának tagjai: Egri Tibor c. r. főtörzszászlós és Magyar Péter c. r. őrnagy, melyet Kreitz Zsuzsanna r. alezredes, főosztályvezető adott át.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!