Ugrás a tartalomra

Fergeteges Fonó, fényfestéssel és Kowáékkal

Kujan István
Utoljára módosítva
2019. június 10. hétfő 18:27
Hangulatos, lüktető és nyüzsgő Vásártér, gasztronómiai finomságokkal és kényelmes szalmabálákkal, majd dübörgő metál és rock a Lovagi Tornák Terén a Fatal Errorral és Kowáékkal – felejthetetlen vasárnap este volt, az már biztos!

Az esti nagykoncertek előtt a Fonó ligetben együtt lazíthatott gyermek és felnőtt, miközben bükki borokat kortyolhattunk, majd elnyújtózhattunk a babzsákfotelekben vagy a szalmabálákon.

Mocsári László képgalériája

A vásártéri színpadon egymást váltották a zenekarok: előbb a Latin Projekt, majd a Magidom, aztán Zsani és Máté, majd Dánielfy Gergő és az Utazók léptek színpadra.

Ahogy itt végetért a program, máris sétálhattunk át a Lovagi Tornák Terére, hiszen a Fatal Errorról nem szabadott lemaradni! Elementáris erővel húzták magukkal a közönséget, élőben még komolyabb a színpadi jelenlétük, mi biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan főzenekarként is köszönthetjük őket viszont Miskolcon!

Persze most még Kowalsky meg a Vega a húzónév. A srácok úgy is tudták hozni csúcsformájukat, hogy nem volt éppen zökkenőmentes az idefelé vezető út: csak egy mondat erejéig meg kell említenünk, hogy az M3-ason a 20 fős csapat 4 tagja balesetet szenvedett. Óriási tisztelet jár a zenekarnak, hogy – Istennek hálát adva – színpadra léptek, nem hagyták cserben a miskolci közönségüket, akik talán egy fokkal még hálásabb szívvel tapsolták s énekelték végig a koncertet! Áradt a szeretet a csapat és közönsége között…

Az idei Fonót Miskolc legnagyobb családi fesztiváljaként hirdették meg, s a várakozásoknak sikerült is megfelelni. Minden egyben volt: pihenés, gasztronómia, kellemes és bulizós muzsika – és mindez a fényfestéssel mégy gyönyörűbbé varázsolt Diósgyőri várral a háttérben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!