Ugrás a tartalomra

Gyermeknapi Creppy öröm

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 03. péntek 10:31
Az idei gyereknap alkalmából hatalmas megtiszteltetés és öröm ért Bennünket, a Creppy családot. (x)

A súlyos betegséggel küzdő kisgyermekekért civilként állhatatos és kőkemény erőfeszítéseket tévő barátunk, Adrienn jóvoltából megismerhettünk két pici, ugyanakkor hihetetlen erővel rendelkező hőst, Marcit és Zsófit, akiknek gyereknapjába Palacsinta Patrik és Creppy ajándékai segítségével reméljük, hogy sikerült némi különlegességet és jókedvet csempésznünk.

Marci daganatos kisbeteg, akinek történetét hallva és őt magát megismerve elképedtünk azon a pozitív erőn és akaraton, amivel biztosak vagyunk abban, hogy felülkerekedik a betegségén.

Zsófi is olyan éretten és elszántan kezeli a mozgásszervi betegsége elleni küzdelmét, hogy vele kapcsolatban is biztosak vagyunk abban, hogy előbb-útobb járni fog, legyűri ő is a betegséget, minden akadályt elhárít az elől, hogy tökéletesen tudjon járni hamarosan. Boldogok vagyunk, hogy gyereknapon jókedvre deríthettük őt és ikertestvérét, Grétit a Creppy különleges palacsintáival és egyedi ajándékaival.

Marci és Zsófi igazi kis szuperhősök, akik példaként állhatnak a legtöbbünk előtt, hiszen olyan értékek sugároznak belőlük, melyek sokunkból hiányoznak.

Köszönjük Nektek kis szuperhőseink, hogy megismerhettünk Benneteket és hogy Palacsinta Patrik barátotokkal időt töltöttetek. Reméljük ízlettek a Creppy palacsintái és tetszettek az ajándékok, biztosak vagyunk abban, hogy sokszor találkozunk még. 

Boldogok vagyunk, hogy ezen a gyereknapon adhattunk és kaphattunk is. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!