Ugrás a tartalomra

Hozták a kötelezőt

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 21. szombat 17:16
A DVTK jutott a Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé, miután a 6. fordulóban győzött Érden.

Az első félidőben nem esett gól, majd a szünet után Florent Hasani találatával sikerült kiharcolni a továbbjutást.

Magyar Kupa 6. forduló, eredmény:

Érdi VSE - Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)
Érd, Érdi VSE Sporttelep, 600 néző. Játékvezető: Horváth Tibor (Huszár Balázs, Tinnyei Zsolt).
Érd: Kertész - Pál Sz., Bozsoki, Csiszár, Németh G. - Koós, Kónya, Melczer - Kollega, Mojzer, Gera D. Vezetőedző: Limperger Zsolt.
DVTK: Danilović -  Polgár, Brković, Karan, Tamás M. - Iszlai, Márkvárt - Shestakov, Rui Pedro, Prosser - Hasani. Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Csere: Shestakov helyett Ivanovski a 63., Rui Pedro helyett Szabó B. és Mojzer helyett Kalmár a 76., Hasani helyett Zsolnai a 83., Koós helyett Pintér N. a 83. percben.
Sárga lap: Bozsoki a 40., Csiszár a 45+1.,  Kónya a 63., Márkvárt a 87., Pál Sz. a 90. percben.
Gólszerző: Hasani (0-1) a 72. percben.

Kulcspillanatok:

72. perc: Ivanovski csapott legy passzra az ellenfél térfelén, a felezővonal közelében, elindult vele, majd a lesre játszó védők között kilépő Florent Hasani elé tálalt, aki nyugotan a kapuba lőtt 15 méterről, 0-1

Edzői értékelések:

Feczkó Tamás: – A mérkőzés előtt is tudtuk, hogy egy nagyon szervezett és jól védekező csapat otthonába látogatunk. Úgy készültünk, mintha bajnoki mérkőzés lenne, amit nekünk kell irányítani. Magabiztosan jutottunk tovább, az eredmény nem tükrözi a játék képét. Az első félidőben lett volna lehetőségünk eldönteni a mérkőzést, de mivel ez nem sikerült, fontos volt, hogy türelmesek legyünk, mert tudtuk, hogy az utolsó 20 percre elfárad az ellenfél. Így is történt, és ekkor szereztük a gólunkat. A továbbjutás mellett annak is örülök, hogy a győzelem egyáltalán nem forgott veszélyben, hiszen a hazaiaknak lehetőségük sem volt, de most már el kell kezdeni gólokat is lőni. Az NB I-ben nem lesz minden mérkőzésen 3-4 ziccerünk, ezért jobb százalékban kell értékesíteni azokat. Nagyon jó érzés, és ezúton is köszönjük, hogy egy NB III-as csapat elleni kupamérkőzésre is ennyi szurkoló elkísért minket!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!