Ugrás a tartalomra

Idén is elismerték a közfoglalkoztatókat

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. november 12. csütörtök 11:59
Idén is elismerésben részesítette a közfoglalkoztatási programok megvalósítása során kiemelkedő szakmai munkát végzett közfoglalkoztatókat a Belügyminisztérium. A díjakat – a járványhelyzetre való tekintettel szűk körben, a vonatkozó előírásokat betartva – november 12-én adta át Alakszai Zoltán kormánymegbízott és Vanczák Zoltán rendőr ezredes, a Belügyminisztérium szakmai főtanácsadója.
Képünk csak illusztráció egy korábbi közfoglalkoztatási kiállításról

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében négyen, Gelej Község Önkormányzata, Perkupa Község Önkormányzata, Szemere Község Önkormányzata, valamint a Putnoki Városgondnokság részesült díjazásban és egyenként 10 millió forintos közfoglalkoztatási támogatásban. Elismerésben azok a közfoglalkoztatók részesülhetnek, amelyek a közfoglalkoztatás keretében 2011 óta kialakított termelési tevékenységet egymásra építve valósítják meg, van jövőképük, valamint a létrehozott termelő kapacitás működése elősegíti a településen élő hátrányos helyzetű munkavállalók foglalkoztatását.

A települések a díjjal együtt megítélt támogatást a „START PLUSZ 2020” program keretében használhatják fel a meglévő termelőkapacitás továbbfejlesztésére, eszközök, alapanyagok beszerzésére, piackutatásra, valamint marketingre.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!