Ugrás a tartalomra

Kegyetlen módon állt bosszút a kutyáján

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. június 24. szerda 08:53
A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség állatkínzás bűntette miatt vádat emelt egy harminckilenc éves férfival szemben, aki az állat ételébe és ivóvizébe fagyálló folyadékot keverve akart megszabadulni a kutyájától.
Képünk csak illusztráció Forrás: kindfordogs.com

A vádirat szerint az egyik Tiszaújváros melletti kisvárosban élő férfi a lakásának udvarán tartotta a kutyáját, ami a bűncselekményt megelőzően megharapta a vádlott élettársának a nagyanyját. Emiatt a vádlott úgy döntött, hogy elpusztítja az állatot, ezért 2019. december 27-én  a kutya ételébe és ivóvizébe fagyálló folyadékot öntött.

A kutya a fagyálló folyadéktól azonnal nem pusztult el, azonban a mérgezés okozta súlyos máj- és idegrendszeri elváltozásoktól különös szenvedést élt át egészen másnap kora délutánig, amikor a rendőri intézkedés során értesített ügyeletes hatósági állatorvos injekcióval elaltatta.

A járási ügyészség vádiratában a büntetlen előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!