Ugrás a tartalomra

Melege lesz a Fradinak: már több mint 8 ezren váltottak jegyet a meccsre

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. december 14. szombat 18:09
Továbbra is óriási az érdeklődés a szezonzáró mérkőzés iránt. A szombat délutáni adatok szerint – a bérletesekkel együtt – már több mint 8 ezren bebiztosították helyüket a DVTK-FTC mérkőzésre. A mérkőzés napján a DVTK Stadion jegypénzárai 8 órakor, a DVTK Shop pedig 12 órakor nyit ki.

A Szervezett Szurkolói Csoportok közleményben hívják fel az Ultra szektorba jegyet váltók figyelmét, hogy „Kartonozós” élőképpel is készülnek, ezért kérnek mindenkit, hogy a kezdő sípszó előtt 15-20 perccel foglalja el helyét a kapu mögötti szektorokban.

A DVTK Stadion kapui 16 órakor nyitnak, kérnek mindenkit, hogy a megszokottnál korábban érkezzen.

A mérkőzésre a rendőrség is fokozott figyelemmel készül, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatását ITT olvashatják.

A mérkőzésre kísérőikkel együtt több mint 1000 általános és középiskolás diák jelezte részvételi szándékát. Ők mindannyian a DVTK vendégeként tekinthetik meg a találkozót. A jelentkezési határidő szerda éjfélkor lejárt.

A DVTK-FTC mérkőzés napján ismét térítésmentesen utazhatnak az 1-es autóbuszon és az 1-es villamoson a találkozóra szóló érvényes szurkolói jeggyel vagy bérlettel rendelkező diósgyőri drukkerek 16:00 és 22:00 között. Kérik a szurkolókat, hogy a várható nagy érdeklődés miatt, ha tehetik, akkor hagyják otthon a gépjárműveiket, és vegyék igénybe az MVK Zrt. járatait.

A DVTK-FTC mérkőzés kiemelt biztonsági besorolású, ezért a belépők a meccsjegy.mlsz.hu oldalon kizárólag klubkártya birtokában vásárolhatók meg. Személyes jegyvásárláshoz nem kötelező a klubkártya.

A jegyek vasárnap reggelig vásárolhatók meg elővételben olcsóbban, ezt követően rendes meccsnapi árak lesznek érvényben. A DVTK Stadion jegypénztárai a találkozó napján 8 órakor, a DVTK Shop 12 órakor nyit ki.

További részletek a klub hivatalos honlapján olvashatók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!