Ugrás a tartalomra

Működésben a Zebra terv – eltiltás azonnal

police.hu
Utoljára módosítva
2019. május 16. csütörtök 09:19
Csaknem gyalogost gázolt el az a gépjármű, amelynek vezetője nem állt meg egy szikszói gyalogos-átkelőhely előtt. Az Encsi Rendőrkapitányság első fokú határozatában még aznap eltiltotta a sofőrt a járművezetéstől.
Forrás: police.hu

Egy személygépkocsi vezetője május 14-én 10 óra 26 perckor Szikszón, a Kassai és a Balassi út kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy, az áthaladást már megkezdő gyalogos számára. A hatóság – a még aznap meghozott – első fokú határozatában a sofőrt két hónapra eltiltotta a járművezetéstől, és pénzbírsággal sújtotta.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében. Továbbá a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2019. május 14-e és 17-e között a Zebra terv elnevezésű – baleset-megelőzési – országos kampány keretén belül valamennyi városban a gyalogos-átkelőhelyek környékén kiemelt rendőri jelenlétre számíthatnak az arra közlekedők.

Kérjük a közlekedés valamennyi résztvevőjét, hogy figyeljenek egymásra!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!