Ugrás a tartalomra

Munkáspárt: mi nem csatlakozunk azokhoz, akik eladták az országot, akik romboltak

Kujan István
Utoljára módosítva
2019. október 10. csütörtök 10:15
„Mi nem csatlakozhatunk egy velejéig rothadt, korrupt társasághoz, akik ma is csak arra készülnek, hogy a jelenlegi vezetők leváltásával megpróbálják szétrombolni, amit az elmúlt évtizedekben ez az ország megteremtett” – fogalmazott keddi miskolci sajtótájékoztatóján a Munkáspárt országos elnöke.

Thürmer Gyula elmondása szerint sokan kérdőre vonták őket, hogy miért nem állnak be az ellenzéki összefogásba, miért nem segítik leváltani a mostani rendszert. – Erre csak azt mondhatom, hogy nem csatlakozhatunk olyan csapathoz, amelynek egyszerre tagja az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP stb. Mi nem csatlakozhatunk azokhoz, akik kormányzásuk idején már eladták az országot. Nem támogathatunk olyat, aki a hatalomban rombolt – fogalmazott a Munkáspárt országos elnöke.

Fotó: Végh Csaba

Önmeghatározásukból kiemelte: pártjuk értékeket képvisel; az építést, az alkotást, az ország, a város gyarapítását, az egymás iránti tiszteletet, a megbecsülést, a szolidaritást állítják politikájuk középpontjába. Az emberekkel együtt, az emberekért tenni – ez a fő célkitűzésük.

Miskolci polgármesterjelöltjüket azzal ajánlotta a választók figyelmébe, hogy Fülöp József Istvánné „nem profi politikus”, és a fő irányok meghatározásában pedig pontosan olyan emberekre van szükség, akik érzik a város lelkületét, „tudják, hogy mi fáj az embereknek”.

– Kérjük a választókat, hogy azokat támogassák, akik építeni és nem rombolni akarnak – zárta mondandóját Thürmer Gyula.

A párt miskolci polgármesterjelöltje bemutatta az október 13-ai választáson induló jelöltjeiket: ő maga, Fülöp József Istvánné a 15-ös, Orosz Imre Tibor a 3-as, Tóth Marianna pedig a 4-es egyéni választókerületben méretteti meg magát.

– Semmilyen szivárványos, álbaloldali ellenzéki társuláshoz nem csatlakozunk. Elegünk van a baloldalinak álcázott lózungokból, a korrupcióból – hangsúlyozta Fülöp József Istvánné, hozzátéve: nem véletlen, hogy a hajdani munkásváros, a szocialista fellegvár szavazóinak többsége ma már jobboldali pártokat támogat.

Megtudtuk végül azt is, hogy a Munkáspárt a helyi kkv-k, a szegények képviseletét vállalja a városi közgyűlésben. Lét- és közbiztonságot, élhető várost ígérnek, ahol béke van.

További hírek

Olvasnivaló