Ugrás a tartalomra

Nem jutott negyeddöntőbe a DVTK Jegesmedvék

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. március 05. kedd 08:50
A Tipsport Liga kvalifikációs szakaszának harmadik mérkőzését hazai pályán megnyerte a MAC Újbuda, ezzel bejutott a legjobb nyolc csapat közé. A hétfői találkozó első harmadában a DVTK Jegesmedvék szerezte meg a vezetést, de a folytatásban fordítani tudott a budapesti csapat, így véget ért a három győztes meccsig tartó párharc - írja a dvtk.eu.
Fotó: dvtk.eu

Tipsport Liga - Kvalifikációs szakasz 3. mérkőzés

MAC Újbuda - DVTK Jegesmedvék 4-2 (2-1, 0-0, 2-1)
Budapest, Tüskecsarnok, 1.450 néző

MAC Újbuda: Bálizs (Rajna) - Pozsgai, Macaulay, Negrin, Dudás, Garát, Burt, Bugár, Vokla, Orban, Langkow, Bodó, Klempa, Brown, Dansereau, Pápa, Majoross, Terbócs, Odnoga, Kreisz, Szigeti, Vezetőedző: Majoross Gergely

DVTK Jegesmedvék: Vay (Adorján) - Crawford, Kiss, Szirányi, Vojtkó, Láda, Milam, Kulmala, Vas, Pance, Magosi, Loiseau, Harrison, Somogyi, Galanisz, Miskolczi, Ritó, Hajós, Albert, Vezetőedző: Glen Hanlon

0-1 06:56 Harrison (Loiseau)
1-1 09:05 Langkow (Bodó)
2-1 17:32 Odnoga (Szigeti, Dudás)
3-1 42:09 Orban (Langkow, Burt)
4-1 51:00 Bodó (Langkow, Dudás)
4-2 57:56 Pance (Harrison, Loiseau)

Értékelés

Glen Hanlon: A srácok keményen dolgoztak, ezért minden elismerésem feléjük. A MAC nagyszerű teljesítményt nyújtott az emberhátrányok során és a nyomás alatt is jól dolgoztak. Az egész párharc alatt nagy különbséget jelentett a speciális játék. Sokat lőttünk, sok helyzetet alakítottunk ki, de minőségi helyzetből nem eleget. Sajnáljuk a végkimenetelt, de ez a párharc sokat jelentett a magyar hokinak. Színvonalas és jó meccseket játszottunk nagy nyomás alatt. Sok sikert kívánunk a MAC-nak a folytatásra.

Majoross Gergely: Kiváló párharcot vívtunk, minden meccs izgalmas volt. A két csapat egymást sarkallja jobb teljesítményre, a mostani meccsek egy új szintre emelték a két csapat párharcát. Rendkívűl színvonalas csatát játszottunk. Ezúttal nagyon okos és taktikus játékkal, sok melóval győztünk. Büszke vagyok a csapatomra.

Statisztika

Lövés 39-37
Büntetés percek 6-6
Buli elhozatal 40/69 (57.97 %) : 29/69 (42.03 %)

A mérkőzés részletes tudósítását ITT olvashatja. 

További hírek

Olvasnivaló