Ugrás a tartalomra

Nyárbúcsúztató teniszverseny szülőknek és diákoknak

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 05. csütörtök 09:48
Iskolakezdő teniszversenyt rendeztek a hetvégén a Győri kapuban. A már hagyományossá vált Sólyomszem Optika Kupát ebben az esztendőben is az egészségmegőrzés jegyében, valamint az újabb tanévet kezdő fiatalok és szüleik nyárbúcsúztatójaként szervezték meg.

Czinke Csongor, az esemény főszervezője szerint a közösségi élményekre az okostelefonok világában is szükség van, erre szerették volna kiemelten felhívni a figyelmet a tanévkezdés kapcsán.

A Sólyomszem Kupa fővédnöke Hollósy András, a Győri kapu önkormányzati képviselője volt. A képviselő szerint örömteli, hogy Miskolcon vannak olyan cégek és vállalkozók, akiknek fontos a legfiatalabb generáció sportra való nevelése is. A FIDESZ-KDNP vezette önkormányzat számára kiemelten fontos a közösségek segítése, támogatása. Ezért is példamutató, hogy ezen értékeket miskolci vállalkozók, cégek is magukénak vallják. A képviselő kiemelte, hogy az elmúlt önkormányzati ciklus során is számos sport- és közösségi programot támogatott, és így kíván a jövőben is eljárni. „Meggyőződésem, hogy erős város erős közösségekből épül fel. Miskolc fontos része a Győri kapu, példamutató közösségi kezdeményezések születnek itt, így közösen, együtt tudjuk városunk biztos jövőjét építeni” – hangsúlyozta Hollóssy András, aki a körzet FIDESZ-KDNP képviselőjelöltje is egyben.

 

 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!