Ugrás a tartalomra

Online Mikulás a Bábszínházban

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 02. szerda 17:16
Rendhagyó Mikulás-járásra készülnek a Csodamalom molnárai: idén sajnos nem tudja személyesen (azaz élőben) tiszteletét tenni a várva várt Mikulás, ezért megkérték, hogy online módon jelentkezzen be a bábszínházba december 5-7. között. Egy korábbi kalandját fogja megosztani, feleleveníteni a város (és a világ) gyermekeivel, a Mikulás és a varázsdob címmel - közölte az intézmény.

Mikuláshoz megérkeznek az utolsó kívánságlisták is, köztük egy megsárgult papírra rajzolt különös ábra, Csibész aláírással. Ám sem Mikulás, sem a kisinasok nem tudnak rájönni, mit ábrázol a kép, ezért Mikulás megbízza a törpemestereket, hogy ki-ki a maga mestersége szerint készítsen ajándékot a kis Csibésznek. Az ünnepi előkészületek már a végéhez közelednek, még sincs minden rendben Mikulásfalván - valaki borsot tör a Mikulás orra alá. Ki lehet az? És mi a szándéka vele? A hétvégén kiderül.
Az előadás linkjét a Csodamalom Bábszínház honlapjára és a közösségi oldalukra teszik ki december 5-én.  Időkorlát nélkül 12.07-ig bármikor megnézhető.

További hírek

Olvasnivaló