Ugrás a tartalomra

Sajnos nem jött az újabb győzelem a DVTK-nak

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. augusztus 11. vasárnap 08:11
Nagyot küzdött a DVTK az Újpest ellen, de nem jött az újabb győzelem. Az OTP Bank Liga 2. fordulójában a vendégcsapat egy számukra szerencsésen pattanó labda után szerzett vezetést, amit Tajti Mátyás közvetett szabadrúgás után még a szünet előtt kiegyenlített. A ráadásban mindkét csapat támadott, de gólt csak a vendégek szereztek, egy jól eltalált lövés akadt be a hálóba.
Juhász Ákos képgalériája!

OTP Bank Liga 2. forduló

Diósgyőri VTK - Újpest FC 1-2 (1-1)

Edzői értékelések

– Az eredmény nagyon rossz, de büszke lehetek a játékosokra, mert mindent megtettek ma a pályán – nyilatkozta a dvtk.eu-nak Fernando Fernández. Döntetlen szagú mérkőzést játszottunk, a különbséget az jelentette, hogy ők több gólt lőttek (a második félidőben például két lövésből egyet, azt viszont el kell ismerni, gyönyörű volt), mi pedig nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Az utolsó tíz percben a mélységi játék sokkal élesebb is lehetett volna. Szabó jól szállt be a mérkőzésbe, beállása után megvolt a helyzetünk az egyenlítéshez, sajnos kimaradt.

– Ahogy előre tudtuk, az Újpest nagyon masszív és szervezett csapat, de mi is azok vagyunk, ezért nagyon szoros mérkőzést láttunk. Az első gól egy beadás utáni kipattanóból született, és sokat számított, mert amikor az Újpest vezetést szerez, akkor nehéz fordítani ellenük. Több szempontból is egészen másként alakult volna a találkozó, ha egyszer nálunk az előny, mert akkor több terület nyílt volna előttünk a fellépő szélső védők mögött. A mérkőzés ritmusa kiváló volt, ebből is látszik, sokat fejlődik a magyar bajnokság, és ez a mérkőzés is jó példa erre.  Az eredmény miatt szomorú vagyok, de jó mérkőzést játszottunk – értékelte a mérkőzést.

A meccs részleteit ITT olvashatja.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!