Ugrás a tartalomra

Tovább erősíti csapatát a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. szeptember 11. szerda 10:01
Világi Péter személyében új kommunikációs- és marketing igazgatója lett a DVTK-nak. A 46 éves szakember Miskolcon született és a Miskolci Egyetem jogi karán szerzett diplomát 1998-ban.

Az egyetem elvégzése után több mint 10 évig rádiós- televíziós műsorvezetőként, sportriporterként dolgozott. Műsorvezetőként többek között a Petőfi Rádióban, a Danubius Rádióban, a Magyar Televíziónál, az RTL Klubnál és a Sportklub televíziós csatornánál találkozhattak vele a nézők. 2006-ban 17 labdarúgó világbajnoki mérkőzés kommentátora volt.

Az elmúlt években már kommunikációs és marketing vezetőként bizonyított, többek között az UEFA Európa Liga projektvezetője volt az RTL Magyarországnál, de ő irányította a 2018-as budapesti Birkózó-világbajnokság kommunikációját és ő volt az esemény sajtófőnöke is.

Forrás: dvtk.eu

– Nagy örömmel térek haza szülővárosomba. Nagyszüleim a 9. utcában, a régi DVTK stadion mellett laktak, gyerekkoromban nagyon sok időt töltöttem náluk, így mondhatni a stadion mellett nőttem fel. Édesapám és nagyapám már egészen kiskoromban elvitt a meccsekre, és természetesen gyerekként én is futballistának készültem – mesélt mosolyogva miskolci múltjáról az új igazgató a dvtk.eu-nak. – Három éve már folyamatos bepillantást nyerek a klub életébe, mert az én vezetésemmel készült idáig a Napos Oldal magazin, a DVTK hivatalos klubtelevíziója, amelynek már több mint 60 adását láthatták a DVTK szurkolói az M4 Sporton – tette hozzá a szakember.

– A DVTK ma már nemcsak a legnépszerűbb, hanem a legnagyobb vidéki klub is, 16 szakosztállyal és több mint 2400 sportolóval, így kommunikációs és marketing feladat is van bőven. A szurkolók és a klubvezetés elvárásainak megfelelve szeretnék a DVTK család hasznos tagja lenni, tapasztalataimmal és kapcsolatrendszeremmel segíteni a klubot – fogalmazott Világi Péter.

Péter elődje, Balogh Sándor, a klub értékesítési vezetőjeként folytatja munkáját.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!