Ugrás a tartalomra

Újabb születésnapot ünnepel a Miskolci Termelői Nap

minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 11. csütörtök 18:14
Négy éve színesíti városunk közéletét a Miskolci Termelői Nap, ami július 21-én ünnepi hangulatban várja az érdeklődőket. A közkedvelt helyi termelők finomságai mellett a Miskolc Dixieland Band koncertje, bábszínház, gyermekprogramok és születésnapi fagyiosztás miatt is érdemes lesz kilátogatni az Erzsébet térre.

Reggel kilenc és délután egy óra között várnak minden érdeklődőt az Erzsébet téren, ahol beszerezhetik kedvenc kézműves portékájukat, és minőségi bio élelmiszereket. Ez a nap nem csak a bevásárlásról szól; tartalmas délelőttöt tölthetnek itt a miskolciak és a távolabbról érkezők is, a család apraját-nagyját programokkal várják.

Július 21-én, vasárnap a Kalamajka bábszínház Terülj-terülj asztalka című zenés bábjátéka, és népi játszóház is várja a gyermekes családokat. A kicsik kipróbálhatják például a játékos malacterelést, gólyás játékot, dióejtőt, a „négy kívánság” horgászversenyt. A jó hangulatról a Miskolc Dixieland Band is gondoskodik majd. A civil szférát ezúttal az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület képviseli, játékos foglalkozásokkal várják a gyerekeket, míg a felnőttek a Magyar Vöröskereszt állapotfelmérésein is részt vehetnek. A születésnap alkalmából ünnepi fagyiosztással készülnek a szervezők.

A negyedik éve töretlen népszerűségnek örvendő közösségi program egyik vonzereje épp a személyességben van: jó hangulatú találkozási lehetőség a helyiek számára, és a portékáikat büszkén kínáló termelők és vásárlók között. A négyéves Miskolci Termelői Nap egy olyan közösségi alkalom, amelyet a természetesség, a kedvesség, a tudatosság és a sokszínűség jellemez.

További hírek

Olvasnivaló