Ugrás a tartalomra

DVTK

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 24. péntek 09:55
Diósgyőrben folytatja a pályafutását a régió egyik legtehetségesebb labdarúgója, Molnár Gábor. A miskolci születésű támadó játékjogát a Mezőkövesdtől vásárolta meg a DVTK. A játékos pénteken már Diósgyőrben edz.
Forrás
nemzetisport.hu
Utoljára módosítva
2020. január 23. csütörtök 09:03
Megszületett a megállapodás a DVTK és a Mezőkövesd között, úgy értesült a Nemzeti Sport Online mezőkövesdi forrásból, így az ősszel csupán hat bajnokin pályára lépő Molnár Gábor a Diósgyőrben folytathatja pályafutását.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 22. szerda 14:18
A DVTK Jegesmedvék jégkorongosai és a DVTK Fux röplabdásai olvastak fel verseket és Miskolcról szóló szövegeket a magyar kultúra napja alkalmából a Miskolci Vigadóban az ott ebédelő vendégeknek. Mindkét csapatot támogatja a helyszín tulajdonosa, Barkóczi István. A program egy rendezvénysorozat része volt.
Forrás
amigeleken.hu
Utoljára módosítva
2020. január 20. hétfő 09:00
A diósgyőri támadó a fővárosban folytatja pályafutását – értesült az amigeleken.hu.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2020. január 19. vasárnap 13:41
A DVTK Jegesmedvék U16-os csapatának kapusa, Hegedüs Levente első magyarként szerzett aranyat téli ifjúsági olimpián. A lausanne-i eseményen Szalay Boldizsár az ötödik helyen végzett a 3×3-as jégkorongtornán.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. január 18. szombat 21:52
A Női Röplabda NB I Liga 12. fordulójában Balatonfüredre látogatott a DVTK FUX, ahol három játszmában alul maradt vendéglátójával szemben.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. január 18. szombat 21:56
A Női Kosárlabda NB I. A-csoport 16. fordulójában a ZTE NKK látogatott a Generali Arénába. A gyengébben sikerült első negyed után fokozatosan magára talált az Aluinvent DVTK, és a második félidőben mutatott feljavuló játékával és Shatori Walker-Kimbrough extra teljesítményével megérdemelten győzött 87-72-re.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. január 16. csütörtök 16:18
Szobrot állítanának a diósgyőri labdarúgás alapítójának, úttörőjének. A Diósgyőr Szurkolók Közössége Egyesület kezdeményezte, hogy a klub fennállásának 110. jubileumi éve alkalmából méltón emlékezzenek meg Wanger Vilmosról. A szobrot helyi alkotókkal, művészekkel készíttetné el az egyesület. Ehhez várják a DVTK szimpatizánsainak javaslatait és felajánlásait.
Utoljára módosítva
2020. január 15. szerda 12:40
Zalaegerszegen lép pályára a DVTK labdarúgó csapata az OTP Bank Liga 17. fordulójában. A DVTK vezetősége úgy döntött, hogy a fennállásának 110. évfordulóját ünneplő klub kifizeti az év első bajnoki mérkőzésére utazó vendégszurkolók belépőjegyeit.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. január 13. hétfő 12:39
Női kosárlabda NB I. A-csoport 15. fordulójában a Szekszárd csapatához látogatott az Aluinvent DVTK, és nagyszerű harcos erényeket csillogtatva, végig vezetve 84-79-re diadalmaskodott riválisa otthonában. Ezzel a győzelemmel a piros-fehérek nagy lépést tettek az alapszakasz második helyének megszerzéséért vívott küzdelemben.

Programok

-
-
Miskolc egyes templomai
-
-
-