Ugrás a tartalomra

DVTK

Utoljára módosítva
2019. szeptember 15. vasárnap 08:52
Az OTP Bank Liga 6. fordulójában egy szöglet után szerzett Dušan Brković-góllal szerzett vezetést a DVTK az első félidőben. A szünet után is rengeteg helyzetet alakított ki a DVTK, de vagy nem céloztak pontosan, vagy a ZTE védői szabálytalankodtak sárga lapot érően, ami miatt két vendégnek is villant a piros lap.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 11. szerda 18:36
Benczés Miklós veszi át Tajti József posztját, mától ő a DVTK sportigazgatója. A szakember legutóbb regionális igazgatóként dolgozott a klubban, a mai nappal regionális igazgatói pozíciója kibővül sportigazgatói feladatokkal is.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 11. szerda 10:25
Hat labdarúgó került ki a DVTK labdarúgócsapatának NB I-es keretéből.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 11. szerda 10:01
Világi Péter személyében új kommunikációs- és marketing igazgatója lett a DVTK-nak. A 46 éves szakember Miskolcon született és a Miskolci Egyetem jogi karán szerzett diplomát 1998-ban.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 10. kedd 21:35
Az Aluinvent DVTK centere, Chanel Mokango néhány nappal ezelőtt edzés közben súlyos térdsérülést szenvedett. A kongói játékos felépülése hosszabb időt vesz igénybe, ezért a pótlásáról azonnal gondoskodni kellett. A kiváló játékerőt képviselő, női NBA (San Antonio) tapasztalattal is rendelkező, chilei válogatott Ziomara Morrison érkezik a pótlására.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 10. kedd 19:02
Tapasztalt védekező középpályást igazolt a DVTK. Az egykori U21-es válogatott Iszlai Bence összesen 216 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, legutóbb a Mezőkövesd játékosa volt.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 07. szombat 14:53
Második alkalommal rendezték meg pénteken a Futball Éjszakája névre hallgató országos rendezvénysorozatot, amelyhez természetesen a DVTK is csatlakozott. A programok már 16 órakor elkezdődtek a napot pedig este fél nyolctól a DVTK - KBSC felkészülési mérkőzés zárta.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 07. szombat 12:14
A válogatott mérkőzések miatt szünetel az OTP Bank Liga, ezt kihasználva a DVTK villanyfényes felkészülési mérkőzést játszott az NB II-ben szereplő Kazincbarcika ellen pénteken este a Futball Éjszakája programsorozat részeként. Az első félidőben a DVTK szerzett több gólt, a másodikban a vendégek.
Utoljára módosítva
2019. szeptember 07. szombat 09:05
Győzelemmel kezdte az előszezont az Euroliga-selejtezőre készülő Aluinvent DVTK. Az Európa Kupa-induló szlovák MBK Ružomberok gárdája ellen négypontos sikert arattak a piros-fehérek. Aluinvent DVTK - MBK Ružomberok 68-64
Utoljára módosítva
2019. szeptember 06. péntek 08:16
Mirko Ivanovski a nemzetközi kupákban is szerzett rutint, a Makedonijával és a Videotonnal a BL selejtezőjében, az Astra Giurgiu színeiben az Európa Liga csoportkörében szerepelt. Az előző évben a Hajduk Split csapatával az Európa Liga selejtezőjében is játszott.

Programok

-
Művészetek Háza
-
több helyszínen
-
Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár
-
-
Miskolci Nemzeti Színház