Ugrás a tartalomra

DVTK

Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 11. kedd 08:10
A FIBA tájékoztatása szerint a DVTK női kosárlabda csapatának selejtező párharcot kell vívnia a bajnokok ligája főtáblára kerülésért a török Izmit Belediyespor ellen.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. augusztus 08. szombat 14:35
A háromnapos összetartás lezárásaként a bajnoki rajt előtti utolsó félkészülési mérkőzését játszotta a DVTK Üllőn a szintén élvonalbeli Paks ellen. Gheorghe Grozav ismét betalált az ellenfél hálójába, amit az ellenfél egalizálni tudott. Jövő szombaton már tétmérkőzés következik Diósgyőrben a Mezőkövesd ellen.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. július 23. csütörtök 21:15
Folytatódik az idén februárban megkötött kooperációs együttműködés a DVTK és a Kolorcity Kazincbarcika SC között, aminek keretében négy diósgyőri korosztályos válogatott labdarúgó (Korbély Kristóf, Orosz Donát, Szűcs Kornél és Tóth Borisz) is pályára léphet az NB II.-ben, ha az adott hétvégén nem kap szerepet, vagy csak kevés játéklehetőséghez jut az élvonalban.
Forrás
Soós Péter
Utoljára módosítva
2020. július 21. kedd 10:16
José Luquét nem kell bemutatni a DVTK szurkolóinak, de talán Miskolcon is kevés olyan ember akad, aki ne hallott volna már róla. Az egykori diósgyőri csapatkapitány eddigi edzői pályafutásának legnagyobb sikerét érheti el a hétvégén – ennek apropóján kerestük meg a piros-fehér legendát. Interjú.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 20. hétfő 11:26
A szurkolók szavazásán a hátvéd győzött.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2020. július 17. péntek 13:00
A rövid nyári szünet után újraindult a munka, megkezdte felkészülését a 2020–21-es szezonra a DVTK labdarúgócsapata. Csütörtök délután már az új játékosokkal kiegészült keretnek vezényelt edzést Feczkó Tamás. A szezonnyitó tájékoztatón elhangzott: a cél az, hogy kiegyensúlyozottabban teljesítsen, látható fejlődést produkáljon a csapat.
Forrás
MTI
Utoljára módosítva
2020. július 15. szerda 09:50
Az Euroligát és világbajnokságot is megjárt lett Kristine Vitolával erősítette meg keretét az Aluinvent DVTK női kosárlabdacsapata.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. július 13. hétfő 13:17
Hegedűs János és Gheorghe Grozav után harmadikként Magyarországon is jól ismert szerb középcsatárt igazolt a DVTK, Stefan Dražić korábban 14 gólt lőtt és 6 gólpasszt adott az NB I.-ben a Mezőkövesd színeiben. A támadó csütörtökön új társaival kezdi meg a felkészülést.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. július 07. kedd 10:34
Hétfőn délelőtt elkezdte a felkészülést a DVTK női labdarúgó-csapata a következő bajnoki idényre. Az első napon négy új labdarúgó mellett két fiatal is együtt kezdte a munkát az első csapattal.
On
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. július 01. szerda 13:24
Szerződést hosszabbított a DVTK a 18. születésnapját hamarosan ünneplő Orosz Donáttal, aki ősszel részt vett az U17-es brazíliai vb-n, és hatszor játszott már az első csapatban.