Ugrás a tartalomra

DVTK

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 21. szerda 19:48
Hazai pályán fogadta a tabella második helyén álló Puskás Akadémiát a DVTK labdarúgócsapata szerdán.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 21. szerda 16:22
Idegenben győzött a DVTK labdarúgócsapata, ráadásul a közvetlen rivális Budafok otthonában sikerült a pontgyűjtés a piros-fehéreknek. Hazai pályán fejezte be az élvonalbeli kosárlabda bajnokságot a DVTK a Győr ellen – eldőlt, hogy hogy a győriek állhattak a dobogó harmadik fokára, a miskolciak pedig a negyedik helyen zártak. A Sportpercek április 20-ai adásában többek között ezekről volt szó. Értékelés és visszatekintés a főhősökkel.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. április 21. szerda 11:38
A DVTK a fair play szellemét szem előtt tartva első szóra hozzájárult az Újpest FC módosítási kérelméhez, amely szerint a vendégek a május 3-i MOL Magyar Kupa-döntőre való tekintettel szeretnének - a várható időponthoz képest - két nappal korábban, csütörtökön pályára lépni Diósgyőrben - írja a dvtk.eu.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 20. kedd 15:03
Hazai pályán fogadja a tabella második helyén álló Puskás Akadémiát a DVTK labdarúgócsapata szerdán az OTP Bank Liga 30. fordulójában.
On
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2021. április 20. kedd 11:35
Háromszáz millió forint kormányzati támogatást kap a DVTK – jelentette be a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke, Deutsch Tamás hétfőn Miskolcon. A támogatást elsősorban a klub egyéni sportolói felkészülésének finanszírozására, edzéslehetőségeik biztosítására használják fel. A DVTK elnöke szerint négy sportolójuknak minden esélye megvan az idei olimpiai részvételre.
On
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 17. szombat 20:21
Magabiztos győzelmet aratott a vendég Kelen SC ellen a DVTK női labdarúgó csapata a Simple Női Liga 17. fordulójában. Bianca Sandu kétszer is betalált, de a 19 esztendős csapatkapitány, Vachter Fanni, és a 18 éves Branyiczki Maja is feliratkozott a gólszerzők közé. Utóbbinak ez volt az első gólja a felnőtt csapatban - írja a dvtk.eu.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 16. péntek 21:27
Suljic duplájával verte a Budafokot péntek este a diósgyőri csapat.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 15. csütörtök 21:26
A női Extraliga helyosztóinak negyedik mérkőzését játszották le csütörtökön.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. április 15. csütörtök 19:16
Az OTP Bank Liga 29. fordulójában Budafokon játszik a DVTK. A találkozó előtt Zoran Zekić vezetőedzővel olvasható beszélgetés a klubhonlapon, ebből szemezgettünk.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. április 14. szerda 20:38
A Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának rájátszásában a bronzéremért vívott második összecsapáson az Aluinvent DVTK együttese az UNI Győr gárdáját fogadta. 1-0-ás vezetésük tudatában a vendégek nagyon motiváltan léptek pályára, és koncentrált játékukkal felőrőlték a vezérük, Keyona Hayes nélkül játszó piros-fehéreket.