Ugrás a tartalomra

DVTK

Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 29. péntek 14:28
Nézők előtt rendezik meg a szombati DVTK-Mezőkövesd labdarúgó mérkőzést – erről a napokban döntött a miskolci klub vezetése. A szabadtéri rendezvényekre vonatkozó kormányrendeletnek megfelelően azonban csak korlátozott létszámban léphetnek be szurkolók a miskolci stadionba, de így is több mint háromezren buzdíthatják majd a piros-fehéreket.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 28. csütörtök 15:18
Nézők előtt rendezik meg a DVTK - Mezőkövesd mérkőzést szombaton 19 órától a DVTK Stadionban. A bérletesek természetesen a helyszínen szurkolhatnak, a fennmaradó értékesíthető helyeket pedig online lehet megvásárolni péntektől - jelentette be csütörtök délután a klub.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. május 23. szombat 16:44
Egy héttel a bajnokság újraindulása előtt a DVTK két felkészülési mérkőzést kötött le a Kisvárda ellen. Az első találkozót a vendégek nyerték egy góllal. A második találkozón többnyire a fiatalok kaptak játéklehetőséget, akik ellen a kisvárdaiak a második félidőben eredményesebbnek bizonyultak.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 19. kedd 15:18
Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a DVTK és Antal Botond – írja keddi közleményében a klub.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. május 18. hétfő 20:35
Földi Attila irányítja az Aluinvent DVTK kosárlabdázóit a következő szezontól. A Vasasttól érkező fiatal, de már mind NBI/A-csoportos, mind válogatott szinten sok tapasztalattal rendelkező szakvezetővel három éves szerződést kötött a csapat - számolt be a dvtk.eu
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. május 16. szombat 21:57
Első felkészülési mérkőzését játszotta a DVTK, mióta ismét lehet csapatedzést tartani Magyarországon. A Honvéd ellen speciális körülmények között (2x60 perces találkozó, egy játékvezető asszisztensek nélkül) játszott mérkőzésen sok helyzetet alakított ki mindkét csapat, amiből a hazaiak hármat kihasználtak, míg a DVTK Kiss Tamás gólja mellett kétszer is a gólvonalig jutott el. A hajrában hosszú sérülését követően első alkalommal állt be Makrai Gábor, és néhány szép indítással vétette észre magát.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 15. péntek 12:54
Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a DVTK és Bukrán Erik.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2020. május 14. csütörtök 14:24
Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a DVTK és Makrai Gábor.
Forrás
mti.hu
Utoljára módosítva
2020. május 11. hétfő 19:13
Legkésőbb július 12-ig be kell fejezni a hazai labdarúgóidényt, amely a koronavírus-járvány miatti felfüggesztését követően jövő szombaton indul újra - mondta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője hétfőn az M1 aktuális csatornán.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 11. hétfő 17:02
Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a DVTK és Serhii Shestakov.

Programok

Jelenleg nincsenek programok!