Ugrás a tartalomra

DVTK

Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 28. vasárnap 21:48
Az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégei voltak a DVTK kosárlabdázói vasárnap este. A rangadónak tekinthető találkozót a Tippmix Női NB I A csoportjának 9. fordulójában rendezték meg. Egy végletekig kiélezett találkozót láthatott a közönség.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 28. vasárnap 22:01
A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában a DVTK Horváth Zoltán látványos mozdulattal szerzett góljával gyorsan előnyre tett szert az Ajka ellen, amit Könyves Norbert a félidő derekán megduplázott. A szünet után továbbra is kézben tartotta a találkozót a DVTK, helyzeteket is kialakított, de újabb gól már nem esett.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 25. csütörtök 22:13
Az Európa Kupában az orosz Nika Syktyvkar ellen lépett pályára a DVTK kosárlabda csapata. A piros-fehérek az első félidőben nagyon jól játszottak, és kényelmes előnyre tettek szert. A fordulás után azonban fokozatosan magára talált a házigazda és végül megérdemelten győzött 82-68-ra.
Forrás
dvtk.eu / minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 24. szerda 15:07
A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a DVTK Soroksáron játszott, és az első félidőben egy büntetőből esett góllal hátrányba került. A második félidőben teljesen beszorította ellenfelét a DVTK, Hegedűs János góljával sikerült egyenlíteni is. A hajrában sorra záporoztak a lövések a hazai kapura, de a győztes gól nem született meg.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 22. hétfő 21:00
A kosárlabda szakosztály vezetése értékelte a szezon kezdete óta eltelt időszakot, és arra a döntésre jutott, hogy Földi Attilát felmenti a vezetőedzői feladatok ellátása alól.
Forrás
minap.hu//dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 21. vasárnap 20:52
A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert a DVTK a Budaörs ellen, és az első félórát követően köszönetet mondhattak a vendégek azért, hogy csak ekkora lett a különbség. Dejan Karan fejjel, Könyves Norbert közelről, Molnár Gábor szabadrúgásból volt eredményes. A fordulás után a DVTK ott folytatta, ahol abbahagyta: Horváth Zoltán, majd ismét Könyves Norbert növelte a különbséget. A folytatásban is inkább a vendégek kapuja forgott veszélyben, de újabb gól már nem esett. Az 5-0 a csapat idei legnagyobb különbségű győzelme.
Forrás
minap.hu//dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 21. vasárnap 20:06
A Tippmix Női Kosárlabda NB I. A-csoportjának 8. fordulójában a Vasas Akadémia együttese látogatott a DVTK Arénába. Az első félidőben még akadozott a piros-fehérek gépezete, de mindenki arra számított, hogy a fordulás után könnyen fordít a DVTK. Ehhez képest egy végtelenül kiélezett küzdelemben csak a hajrában dőlt a győztes kiléte, amely bomba meglepetésre a Vasas Akadémia csapata lett. A piros-kékek 60-59-re nyerték meg a találkozót.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 21. vasárnap 08:30
Vasárnap közvetlenül egymás után játszik a DVTK női kosárlabda- és férfi labdarúgócsapata.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2021. november 20. szombat 11:45
A hétvégén megkezdi az olimpiai kvalifikációs időszakot Kékesi Márton, a DVTK férfi sízője.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 17. szerda 12:34
November 21-én, vasárnap közvetlenül egymás után játszik a DVTK női kosárlabda és férfi labdarúgó csapata. A lányok fél háromtól fogadják a Vasast a DVTK Arénában, míg a fiúk öt órától a Budaörsöt látják vendégül a DVTK Stadionban.

Programok

-
Miskolc és környéke