2019. február 23. Alfréd

DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. február 22. 12:28
Múlt szombaton a DVTK a Honvédot is megverte, így sorozatban a nyolcadik ellenfele sem tudta legyőzni az egyre jobb formát mutató diósgyőri csapatot, amelynek most már a kieső helyről is sikerült ellépnie. Fernando Fernandez vezetőedző szerint a "földön kell maradni", és folytatni a munkát.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. február 21. 14:20
Megszakadt a DVTK Jegesmedvék hét mérkőzésből álló pontszerző sorozata, miután vasárnap délután a HK Poprad egy góllal jobbnak bizonyult Glen Hanlon csapatánál.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. február 19. 12:57
A bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában az Aluinvent DVTK az ELTE-BEAC Újbuda gárdáját fogadta, és esélyeshez méltóan itthon tartotta a győzelemért járó pontokat.
dvtk.eu/ minap.hu
Utoljára módosítva: 
2019. február 22. 12:02
Szinte megismétlődött a legutóbbi, MOL Vidi elleni mérkőzés forgatókönyve a DVTK szombati, Honvéd elleni mérkőzésén, az OTP Bank Liga 21. fordulójában. Az ellenfél ismét aránylag hamar vezetést szerzett, a Diósgyőr pedig ugyanazt a "darálós", lendületes, pontos focit játszva, végül 2-1-re megnyerte a mérkőzést.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. február 18. 10:53
A DVTK hét mérkőzés óta veretlen labdarúgó csapata a Budapest Honvédot fogadja szombaton hazai környezetben. Az elmúlt hónapok legnagyobb érdeklődéssel várt diósgyőri találkozója előtt Fernando Fernández vezetőedző válaszolt az újságírók kérdéseire. Amennyiben legalább 7777 szurkoló kilátogat a hét mérkőzés óta veretlen DVTK szombati Budapest Honvéd elleni mérkőzésére, akkor a klub a soron következő hazai bajnoki találkozón 90% kedvezményt ad a drukkereknek.
dvtk.eu
Utoljára módosítva: 
2019. február 17. 12:44
Két kameruni játékossal erősödött a DVTK. Ismaïla Ousman a középpályán, Yannick Ndzoumou pedig a védelem közepén vethető be. Mindkét labdarúgó vasárnap érkezett Diósgyőrbe, és egész héten a csapattal készültek. Az edzéseken mutatott teljesítményükkel meggyőzték a Fernando Fernández vezette szakmai stábot, majd csütörtökön késő este aláírták szerződésüket is.

Oldalak