Ugrás a tartalomra

DVTK

Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. január 26. csütörtök 15:05
Megszerezte a DVTK Jérémie Obounet játékjogát. Az egy ideje Diósgyőrben készülő fiatal gaboni támadó kisebb húzódás miatt kihagyta az FC Košice elleni felkészülési mérkőzést, de amennyiben egészségi állapota engedi, és a szakmai stáb is úgy dönt, akár pályára is léphet Soroksáron.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. január 22. vasárnap 16:39
A hétközi Euroliga-bravúrgyőzelem után újabb komoly feladat várt a DVTK HUN-Therm csapatára, hiszen a bajnokság második helyén álló SERCO UNI Győr csapata érkezett a DVTK Arénába. A végig kiélezett, rangadóhoz méltó, izgalmas összecsapáson a DVTK a hajrában a maga javára döntötte el a mérkőzést.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 19. csütörtök 20:39
Az Euroliga csoportkörének 10. fordulójában a DVTK HUN-Therm a sorozat címvédőjét, a Sopron Basket együttesét fogadta. Aztán bravúros fináléban elverte.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. január 18. szerda 14:38
Az életének 70. évében távozó Földesi Károly 1970 és 1975 között 76 élvonalbeli és 16 NB I/B-s mérkőzésen erősítette a Diósgyőrt.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 16. hétfő 13:22
Emlékét ma már a Rakaczki Bence Alapítvány őrzi és ápolja. A DVTK Labdarúgó Sportakadémia a tiszteletére minden évben nemzetközi utánpótlástornát rendez.
On
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. január 15. vasárnap 18:48
A Tippmix Női NB I. A-csoport 16. fordulójában az Atomerőmű KSC Szekszárd vendégeként lépett pályára a DVTK HUN-Therm csapata. Völgyi Péter tanítványainak játékán az első félidőben érződött, hogy egy nappal kevesebb idejük volt felkészülni erre a találkozóra. A fordulás után azonban összekapták magukat a piros-fehérek, és elképesztő energiákat megmozgatva újabb hatalmas győzelmet (66-71) arattak a forduló rangadóján.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 13. péntek 18:12
A kosárlabda Euroliga B-csoportjának 9. fordulójában Belgiumba látogatott a DVTK HUN-Therm együttese, ahol a Kangoeroes Mechelen vendégeként lépett pályára, és nagy fölénnyel, simán megnyerte a találkozót. 
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 13. péntek 13:46
Első idei felkészülési mérkőzését játszotta a DVTK a német Bundesligában szereplő VFL Bochum ellen, ahol idegenben nagy fölénnyel nyertek a mieink.
Forrás
dvtk.eu / minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 06. péntek 11:46
A 2023-as esztendő legelső mérkőzésén a DVTK HUN-Therm az olasz Beretta Famila Schio gárdáját fogadta a DVTK Arénában. Az Euroliga B csoportjának 8. fordulójában lejátszott mérkőzés nagyszerű összecsapást hozott, amelyen bár a nagyobb rutinnal rendelkező vendégek szélesebb rotációt alkalmaztak, a közönségük támogatását élvező és hatalmas lelkesedéssel játszó diósgyőri lányokat ők sem tudták ezen a napon megállítani, így a DVTK megérdemelten győzött 65-63-ra - írja a dvtk.eu.
Forrás
Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 04. szerda 16:33
Edzőmérkőzések német, dán és cseh első osztályú ellenfelekkel, majd január végén bajnoki rajt – így néz ki címszavakban a nagyon fontos tavasz előtt álló DVTK felkészülési programja. A piros-fehérek számára természetesen az élvonalba jutás a tét, így a vezetőedző kérésének eleget téve, már az évnyitó edzéseken ott voltak a DVTK új igazolásai is.