Ugrás a tartalomra

DVTK

Forrás
Bódogh Dávid
Utoljára módosítva
2023. május 26. péntek 14:07
Szerda délután a diósgyőri birkózás hőseivel folytatódott a Nyitva van a pálya – Történetek a DVTK legendás évtizedeiből című beszélgetéssorozat a polgármesteri hivatal Dísztermében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 19. péntek 18:55
Hamarosan strandnyitás, megszólalt egy sérült, győzelemmel búcsúznának.
Forrás
Kujan István
Utoljára módosítva
2023. május 17. szerda 18:17
Lezárták a DVTK tanulmányi ösztöndíjprogram 2022/23-as tanévét, a szerdai ünnepségen - most először - a legkiválóbbakat díjazták is.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 15. hétfő 10:55
A már bajnok és feljutó DVTK hazai pályán nyert szombat délután az ETO ellen a Merkantil Bank Liga 37., utolsó előtti fordulójában. A csapat és a szakmai stáb a találkozó után átvette az első helyezettnek járó kupát és az érmeket. Nézze meg kollégánk, Mocsári László fotóriportját az ünneplésről!
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. május 15. hétfő 09:44
A már bajnok és feljutó DVTK hazai pályán nyert az ETO ellen a Merkantil Bank Liga 37., utolsó előtti fordulójában, vasárnap délután.
Forrás
minap.hu / dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. május 11. csütörtök 18:28
Az új DVTK Stadion történetének egyik legmagasabb nézőszáma várható a vasárnapi ETO FC Győr elleni bajnokavató mérkőzésen, hiszen továbbra is hatalmas az érdeklődés Diósgyőrben, Miskolcon és az egész vármegyében.
Forrás
minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 10. szerda 09:03
A délután ötkor kezdődő meccs előtt és után sztárfellépők gondoskodnak a hangulatról - írja a klub honlapja.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. május 07. vasárnap 19:31
A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a már feljutó és bajnok DVTK Balmazújvárosban játszott döntetlent a Nyíregyháza ellen. Az első félidőben a DVTK előbb többnyire távoli lövésekkel, majd kisjátékokkal próbálta áttörni a hazai védelmet, de gólt nem sikerült szerezni, míg a másik oldal kísérleteit már csírájában elfojtották. A szünet után szinte az első veszélyes helyzetüket gólra váltották a nyíregyháziak. A Diósgyőr egyre nagyobb erőket vonultatott fel az ellenfél kapuja előtt, a végén már Viczián Ádám és Bárdos Bence is középcsatárt játszott, és végül utóbbi egyenlített a vendégszektort megtöltő közönség legnagyobb örömére.
Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. május 06. szombat 18:17
A feljutást kiharcoló és már bajnok DVTK ezen a hétvégén Balmazújvárosban játszik a Nyíregyháza ellen a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában. A találkozó előtt Kuznyecov Szergejjel beszélgetett a dvtk.eu.

Forrás
dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. április 30. vasárnap 21:37
"Nem kell többet számolgatni! Három fordulóval a bajnokság vége előtt története során 7. alkalommal jut fel bajnokként az élvonalba a Diósgyőr! Örüljünk együtt a sikernek, és két hét múlva, május 14-én ünnepeljünk együtt a DVTK Stadionban!" - olvasható a dvtk.eu-n.