Ugrás a tartalomra

Ön hogyan készíti? Szerintünk így a legfinomabb!

Létrehozva
A kovászos uborka készítésének több módja is van. Rövid videónkban ezeket próbáltuk ki. Íme az eredmény!



Itt a nyár vége, lassan lezárul az uborkaszezon. Ebből az alkalomból a kovászus uborkát állítottuk a kamera fokuszába. Három féle módon készítettük el a hungarikumnak számító savanyúságot: a hagyományos, kenyeres erjesztéssel, krumplis kovásszal, valamint fermentálva. A hozzávalókat a Búza téri piacon szereztük be, hivatalos kovászlaborunk pedig a szerkesztőségi konyha lett - ez is mutatja, hogy egy szinte bárhol elkészíthető dologról beszélünk. A kostolást kollégáink végezték akik elmondták a véleményüket a különböző módon eltett koviubikról. Azt pedig, hogy melyik módszer hozta a nyerő ízeket, a videóból megtudhatják.

Ez is érdekelhet

Kiemelkedő eredményekről számolt be a Miskolcz-Revital TSE
SzabadidőMiskolcBorsod-Abaúj-ZemplénBelföldKultúraSport
Magyar bajnoki arany-és ezüstérem, nemzetközi sikerek, diákolimpia győzelmek – zárja a szezont a Miskolcz-Revital TSE.
Hatalmas szülinapi bulira készül az Ildi Rider
SzabadidőMiskolcBorsod-Abaúj-Zemplén
Idén lett 15 éves a miskolci zenekar, szombaton koncerttel ünnepelnek az Avasi Kvaterkán.
Ingyen utazhatunk az MVK Múzeumok Éjszakája programjaira
SzabadidőMiskolc
Az MVK Zrt. idén is gondoskodik arról, hogy mindenki könnyedén eljusson a Múzeumok Éjszakáján a közlekedési vállalat Szondi György utcai telephelyére.
Újra a béke szigetévé válik a miskolci Hősök tere
SzabadidőMiskolcEgészség
Talán mondani sem kell már: ha jóga világnapja, akkor közös gyakorlás Breitenbach Ildikóval a miskolci Hősök terén.