Ugrás a tartalomra

Euroliga: DVTK HUN-Therm - Villeneuve d'Ascq LM 78-66

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2024. február 21. szerda 21:21
A DVTK HUN-Therm az Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén a francia Villeneuve d’Ascq LM gárdáját fogadta és győzte le.
Fotó: dvtk.eu

A dvtk.eu tudósítása szerint, a vendégek félelmetesen kezdték az összecsapást, a második negyedtől aztán a piros-fehérek is fokozatosan felvették a meccs ritmusát, és a közönségük támogatását élvezve kényelmes előnyre tettek szert. A záró negyedben még tettek egy felzárkózási kísérletet a vendégek, de ezt is sikerült visszaverni, megérdemelten győzött a DVTK HUN-Therm 78-66-ra.

Mérkőzés utáni edzői értékelések:

Völgyi Péter: - Remek hangulatú mérkőzés volt, nagyszerű érzés ilyen miliőben kosárlabdázni. A mérkőzés elején sokkolt minket a francia csapat a nagyszerű dobószázalékkal. A második negyedtől magunkra találtunk, és tudtuk, hogy azt a sebességet nem fogják tartani, amit diktálunk. Készülünk a hétvégi bajnokira a TFSE-MTK ellen és a jövő heti franciaországi Euroliga-visszavágóra.

Rachid Meziane: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de a közönség buzdítása felhozta a hazaiakat. Igyekszünk tanulni a hibáinkból, és otthon megpróbálunk nyerni. Szeretnék gratulálni a DVTK-nak, mert nagyon jól játszottak és megérdemelten nyertek.

A mérkőzés részletes leírását lásd a dvtk.eu oldalán ITT!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!