Ugrás a tartalomra

Góltól mentes pontosztozkodás a Kecskemét ellen

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2024. április 27. szombat 20:56
A DVTK hazai pályán döntetlent játszott a KTE ellen az OTP Bank Liga 30. fordulójában. Az első félidőben a vendégek kezdtek kicsit jobban, ám után a Diósgyőr átvette a kezdeményezést, és egyre inkább a 16-oson belülre szorította az ellenfelét, azonban nem tudta feltörni a jól tömörülő védelmet. A szünet után is hasonló mederben folyt a játék, a vendégek kontrákkal próbálkoztak (de az időhúzás sem hiányzott az eszköztárukból), a DVTK pedig a szélről próbálta bontani a védelmet. Közvetlenül a lefújás előtt még az újonc Ferencsik Bálint lábában volt a győztes gól, de lövését blokkolták a védők.
Juhász Ákos képgalériája

OTP Bank Liga 30. forduló

Diósgyőri VTK - Kecskeméti TE (0-0)

Miskolc, DVTK Stadion, 5412 néző. Játékvezető: KARAKÓ Ferenc (ALBERT István, BUZÁS Balázs).
DVTK: Artem ODYNTSOV - BOKROS Szilárd, SZATMÁRI Csaba, Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Bitok STEPHEN - Vladislav KLIMOVICH, Alexander VALLEJO, Francisco FEUILLASSIER - BÉNYEI Ágoston, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ. 
KTE: VARGA Bence - MÁJER Milán, SZŰCS Kornél, BELÉNYESI Csaba, SZABÓ Alex, ZEKE Márió - HELMICH Pál, VÁGÓ Levente, BANÓ-SZABÓ Bence - LUKÁCS Dániel, HORVÁTH Krisztofer. Vezetőedző: SZABÓ István.

Csere: HELMICH Pál helyett NIKITSCHER Tamás a 46., Bright EDOMWONYI helyett SZABÓ Levente és Francisco FEUILLASSIER helyett PERNAMBUCO a 60., BANÓ-SZABÓ Bence helyett ZSÓTÉR Donát a 67., LUKÁCS Dániel helyett PÁLINKÁS Gergő a 71., BÉNYEI Ágoston helyett HOLDAMPF Gergő és Vladislav KLIMOVICH helyett FEKETE Vince a 75., BOKROS Szilárd helyett FERENCSIK Bálinta  83., MÁJER Milán helyett IYIBOR Patrick a 85. percben.
Sárga lap: HELMICH Pál a 40., Bitok STEPHEN a 49., SZŰCS Kornél a 70., MÁJER Milán a 80., Rudi POŽEG VANCAŠ a 90+2. percben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!