Ugrás a tartalomra

Minőségi díjat nyert a hellomiskolc.hu

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 08. csütörtök 12:20
22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

 ’Az Év Honlapja’ pályázat ünnepélyes díjátadójára 2024. február 7-én a Magyar Marketing Szövetség által szervezett MARKETING TRENDFORUM szakmai konferencia keretében került sor az ETELE Cinema-ban.

Varga István László, a pályázat alapítója, valamint Bonyhádi Gábor, a zsűri elnöke ünnepélyes keretek között hirdették ki a 2023. év nyerteseit. A meghívott vendégek és az örömteli nyertesek a díjátadót követő állófogadáson ünnepelhették meg az elmúlt év sikereit.

„A Digitális Transzformáció és vele a mesterséges intelligencia vállalati kultúrába való berobbanása temérdek új lehetőséget nyújt majd számunkra, hogy közelebb kerülhessünk a célközönségünkhöz és egyedülálló módon kapcsolódhassunk hozzájuk. A legújabb mesterséges intelligencia alapú technológiai fejlesztések nemcsak újraformálják a versenypiacot, hanem megváltoztatják a fogyasztók viselkedését is, új kihívások elé állítva a vállalatokat.” – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Korábban lapunk is buzdította olvasóit a szavazásra. Az üzemeltető MIDMAR Kft.-től akkor megtudtuk, hogy a felhasználó oldaláról közelítették meg a korábbi felület megújítását, ezért egy átlátható és esztétikus oldal kialakítása volt a cél, ahol könnyed stílusban, vonzó képekkel bőven illusztrálva mutatják be a város legfontosabb látnivalóit, turisztikai szolgáltatásait, programjait.

A Hello Miskolc - Miskolc hivatalos turisztikai weboldala végül turizmus kategóriában szerzett minőségi díjat.

További díjazottak ITT olvashatók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!