2017. március 24. Gábor, Karina
Miskolc
6°C / 18°C

Olvasnivaló - ezek a legérdekesebb hírek

Az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezet gyökeres kiirtását és vezetőjének likvidálását ígérték az amerikai fővárosban megrendezett terrorellenes nemzetközi konferencia résztvevői.
Világ
„A világ legrégebbi demokráciájának lüktető szívét választotta az a szakállas merénylő, aki autójával belehajtott a tömegbe” – írja a francia napilap a szerdai londoni terrortámadás kapcsán. De Mike György lapszemléjében olvashatnak az első Svájcból kiutasított tibetiről is.
Szabadidő
Tizenkét új felhőfajtát – köztük a ritka hullámfelhőszerű zord felhőt – ismert el először hivatalos rendszerezésében a Nemzetközi Felhőatlasz, amely a 19. század óta a felhők azonosításának első számú kézikönyve – adta hírül a BBC News.
Kriminális
A Scotland Yard tájékoztatása szerint négyen meghaltak és legalább húszan súlyosan megsérültek a London belvárosában szerdán elkövetett merényletben.
Világ
Járókelők közé hajtott egy autós az észak-belgiumi Antwerpen egyik belvárosi sétálóutcájában, de sikeresen megállították, senki sem sérült meg – közölte a La Libre Belgique című belga napilap csütörtökön.
Világ
Nagy-Britanniában született a szerdai londoni merénylet elkövetője, aki ellen néhány éve a brit elhárítás (MI5) vizsgálatot folytatott „a szélsőséges nézeteivel kapcsolatban felmerült aggályok” miatt.
Közélet
Együttérzését fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai londoni terrorcselekmény áldozatai hozzátartozóinak abban a levélben, amelyet Theresa May brit kormányfőnek küldött.
Közélet
Hétfőn vehette át Szilágyi István a Művészek a művészekért Alapítvány Remember-díját. A színész óriási monoklival jelent meg, a Borsnak azt nyilatkozta, baleset érte, a lap egyik informátora szerint azonban valaki megverte.

Videótár

Környezetkímélő CNG-k
00:33
Minket néznek
00:52
Okos tanterem az Avason
03:05
Víz világnapi események
03:08
Jakab Péter a Jobbik jelöltje
00:32
Közlekedéstudományi Egyesület kibővített vezetőségi ülése
02:01
Jegesmedvék szurkolói a Szinva teraszon
00:41
ProgramPont 2017.03.23.
03:38
Amerikában is siker Az állampolgár
01:01

Most

Jelenleg nincs adás!