Ugrás a tartalomra

+18 - Marad az NB II., vagy bele lehet még kapaszkodni az utolsó szalmaszálba?

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. május 16. hétfő 11:57
Ajkán játszik hétfő este a Merkantil Bank Liga utolsó előtti, 37. fordulójában a DVTK. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti 8 órától.

Magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a KTE a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó NB II-ben vasárnap, így még közelebb került a lila-fehér együttes a feljutáshoz. Amennyiben nem nyer az Ajka otthonában a Diósgyőri VTK, akkor már hétfőn ünnepelhetnek a kecskemétiek. Ha azonos pontszámmal zárna a két csapat, akkor a gólkülönbséget veszik figyelembe, de ez nem a diósgyőrieknek kedvez, hiszen a piros-fehéreknek jelenleg 18-cal rosszabb a gólkülönbségük - ezt kellene ledolgozniuk két mérkőzés alatt.

Bár a szurkolói csoportok már kezdik hozzászoktatni magukat a továbbra is NB II.-es tagsághoz, a DVTK vezetőedzője egyelőre csak egy lépésre tekint előre. Dragan Vukmir a klubhonlapnak nyilatkozott a minap, amiben leszögezte: "nyerni akarunk, nem fordulhat még egyszer elő ugyanaz, ami Budaörsön!"

Hétfőn az az Ajka vár a DVTK-ra, amelyik a gyenge kezdést követően a hajrája kiegyenesedett, a legutóbbi öt mérkőzését sorozatban megnyerte.

- Profi hozzáállást várok el minden keretbe kerülő játékostól, mert én soha nem a 11 pályára lépő labdarúgóban gondolkodom, hanem a teljes keretben. Nyerni akarunk, amiért mindent meg kell tenni. Természetesen feltérképeztük az ellenfelet, jó csapat vár ránk, tudjuk, mi jellemzi a játékukat, de nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkozni. Nem újdonság, hogy a győzelemhez gólt kell szerezni, amihez megfelelő mentalitás és erős akarat kell - zárta Dragan Vukmir.

A mérkőzés este 8 órakor kezdődik, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

További hírek

Olvasnivaló