Ugrás a tartalomra

20 éves a Remy Miskolcon

Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2020. január 08. szerda 15:02
Az elmúlt években jelentős fejlődést sikerült elérnie az indítómotorok és generátorok felújításával foglalkozó cégnek. Év elejétől már féknyergek felújításával is foglalkoznak. Logisztikai központjuk pedig már három éve működik a Mechatronikai Ipari Parkban.

A Remy európai szinten egy évben mintegy 700 ezer terméket újít fel. Ebből 400 ezret a miskolci gyár készít el. De az idén 20. születésnapját ünneplő miskolci gyárban egy új termelés is elkezdődött nemrég. Féknyeregből hetente mintegy ezer darabot tudnak felújítani. Ezt a számot a jövőben a duplájára szeretnék emelni.

Munkások dolgoznak a Remy Autmotive Hungary Kft. miskolci gyárában.

Az elmúlt években még egy nagy változás történt a cég életében. A Mechatronikai Ipari Parkban három éve működik a disztribúciós központjuk. A cégnél jelenleg körülbelül 500-an dolgoznak. Ezt a számot is szeretnék növelni, de más tervek is vannak.

Orosz Tamás, a Remy Automotive Hungary Kft. gyárigazgatója.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy tovább bővítsük a termék palettánkat. Az indítómotor és a generátor az egy tradicionális termék. Ehhez jött hozzá a féknyereg és tekintettel arra, hogy az amerikai tulajdonos nagyon erős fékalkatrészekben, bízunk benne, hogy további fékalkatrészeket tudunk bevonni a felújításba – mondta Orosz Tamás, a Remy Automotive Hungary Kft. gyárigazgatója.

Orosz Tamás hozzátette, 20 év távlatából világosan látszik, hogy Miskolcon jó helye van a Remy Automotive Hungary Kft-nek.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!