Ugrás a tartalomra

A ’90-es évek slágergyárosai is gyűjtenek a megyei kórháznak

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. március 25. szerda 09:36
Lélegeztető gépe(ke)t vehet a megyei központi kórház annak a retro online fesztiválnak a bevételeiből, amit március 28-án tartanak Budapesten.

Az online koncerten – amit a Miskolc Televízió élőben közvetít szombaton fél 6-tól – fellép az Ámokfutók, Bestiák/Miss Bee, Betty Love, Csordás Tibi/Fiesta, DJ Náksi, Desperado, Erős-Spigiboy, Groovehouse, Happy Gang/Cory, Krisz Rudi, UFO, V-tech/Kefir. Az est háziasszonya Sári Évi lesz – tájékoztatta szerkesztőségünket Mára Krisztián, az I Love Retro Online Fesztivál szervezője. Hozzátette: Az előadók fejenként már 100 ezer forintot felajánlottak a célra.

A koncert teljes bevételét felajánlják a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermekegészségügyi Központjának, valamint a Szent László Kórház Alapítványnak. A miskolci intézmény egy vagy több lélegeztető gépet fog vásárolni a szervezők elmondása szerint.

Az online koncert során a prevencióra is nagy figyelmet fordítanak, az adás során többször is beszélnek majd a vírus megelőzéséről, prevenciós kisfilmeket játszanak be, ezzel is arra buzdítva a nézőket, hogy maradjanak otthon, minden lehetséges eszközzel próbálják megelőzni a COVID19 tovább terjedését.

Az online koncert médiatámogatója a MIKOM Nonprofit Kft.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!