Ugrás a tartalomra

Akadálymentesített járdák, virágok a villanyoszlopon az Avason

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 20. szerda 11:31
Épül-szépül a környezet a harmadik ütemben.
Akadálymentesített járdák a Hajós utcában. (Fotó: Juhász Ákos)

Az elmúlt hetekben az Avasi-lakótelep harmadik ütemében több helyen is javították, szépítették a közterületeket. Fodor Zoltán, a terület egyéni önkormányzati képviselője elmondta, a Hajós utcából több megkeresést is kapott, hogy a járdák nagyon magasak, az idősek, a kisgyermekes anyák nehezen tudnak itt közlekedni. A legkritikusabb pontokon a közelmúltban elvégezték az akadálymentesítést, elhárítva ezzel ezt a problémát.
Megszépült a napokban a Klapka utca is, ahol 45 villanyoszlopra összesen 135 cserép futó muskátlit helyeztek ki. Ezek rendszeres locsolásáról is gondoskodnak majd, hiszen csak így tehetik szebbé a környezetet.
Amire a gyermekes családok a hosszú bezártság után már nagyon vártak, most megtörtént: megnyitották a Pattantyús utcai játszóteret. Előtte persze a Városgazda dolgozói lefertőtlenítették az egész területet, illetve levágták a füvet is. Immár működik az avastetői sportpályán lévő közkút is, de a festés után a többit is lehet majd használni, valószínűleg már a héten.

Összesen 135 cserép virágot helyeztek ki a Klapka utcában.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!