Ugrás a tartalomra

Amiről nem szoktunk beszélni

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. május 15. hétfő 11:54
Mindennapi életünk természetes velejárói ezek a tárgyak is, mégis nem sok információt találunk róluk, kezelésükről, illetve az esztétikus tárolásukkal kapcsolatos lehetőségekről. Ezért ezzel a cikkel próbálunk segíteni azoknak, akik szeretnék a hulladékgyűjtőket igényesen elrejteni a szem elől, úgy, hogy közben mindig kéznél legyenek, amikor szükség van rájuk.

A tárolás nehézségei - hozzuk ki belőle a legtöbbet!

A legtöbb társasháznál, lakásnál, háznál a fekete kuka a megszokott, ez szolgál a kommunális hulladék összegyűjtésére és elszállítására. Nem túl esztétikus látvány, ezért mindenki szeretné olyan helyre elrejteni, ahol nem nagyon észrevehető. Erre a célra a legjobb egy elkerített, akár növényesített rész a kapubejárónál vagy pedig egy tárolószekrény, csak erre kialakítva, amely a kellemetlen szagoktól is képes megkímélni minket.

Bármelyik megoldás mellett döntünk, az e-kert.hu kukatárolói több funkcióra is igénybe vehetők, amely lehetőség napjainkban igazán csábító, amikor is annyi minden holmit kell mindig valahova elpakolni. A szemetestárolókat aszerint is kereshetjük, hogy hány darab kukát szeretnénk elhelyezni benne.

A szelektív hulladékgyűjtés országos elterjedésével sok helyen található még egy sárga és egy kék nagy szemetes, amelyet szintén praktikus már akkor egy helyen, a fekete kukával együtt tárolni. Mivel ezeket csak ritkábban űritik, ha nem erre a célra szeretnék a tárolót használni, rakhatunk bele kertészkedési kellékeket, babakocsit vagy használhatjuk a kerékpárok tárolására is.

Megannyi változat, anyagban és méretben egyaránt

Ha már van lehetőség az e-kert.hu webáruházban többféle, minőségi tároló közül válogatni, akkor érdemes figyelembe venni a lakóhelyünk stílusát. Ha inkább a fa építményeket részesítjük előnyben, akkor irány a faházak kategóriája, és nézzük meg a Skan Holz és Weka gyártók termékeit. Ha számunkra az eleganciát a minőségi fém jelképezi, akkor szintén esélyes lehet a Weka, és rajta kívül még prémium márkát képvisel a Biohort és a Kubio is.

Ha egy nagyméretű biciklitárolót szeretnénk kialakítani, akkor a SemCom fedett kerékpártárolója jöhet számításba, ahol rengeteg bringa elfér. Ezeket a termékeket használhatjuk fáskamrának vagy barkácsszerszámok, kerti eszközök raktáraként is. A kukatárolók lehetnek nyitottak, de kulccsal zárhatók is, az Ön igényeinek megfelelően.

Sokoldalú felhasználás

Az említett tárolási lehetőségek mellett, a kerti összejövetelek gyakori szervezői tarthatják ezekben a dobozokban a sütéshez, főzéshez nélkülözhetetlen kellékeket, hogy ne kelljen mindent a házból kipakolni mindig. Ha van kerti bútor az udvaron, akkor a hozzá tartozó takarókat, párnákat is jó ötlet elhelyezni egy ilyen helyen. A kisebb kerti szerszámok mellett helyet kaphatnak az öntözőkannák, magok, más kertészeti kiegészítők. A nagyobb tárolókban nemcsak kerékpárok, rollerek, hanem akár egy robogó is elfér.

Minden termék részletes műszaki rajzzal és összeszerelési útmutatóval érkezik tulajdonosához, de igény esetén az e-kert.hu segít a felépítésben.
 

További hírek

Olvasnivaló